Να φερει την συμφωνια στη βουλη ζητα απο την κυβερνηση ο σαμαρας

14:00 26/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καλώντας την να αφήσει τα ψέματα προς τον ελληνικό λαό, τις παλινωδίες και τις καθυστερήσεις στην...
εφαρμογή της συμφωνίας που υπέγραψε στις 20 Φεβρουαρίου.

Στη δήλωσή του,ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε: «Η κυβέρνηση επί ενάμισι μήνα, δεν τολμά να φέρει στη Βουλή την επέκταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε, γιατί φοβάται την ψηφοφορία
στην Βουλή, τις κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛΛ, αλλά κυρίως γιατί δεν θέλει να μάθει την αλήθεια ο ελληνικός λαός. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια.

Για αύριο Παρασκευή στις 10 το πρωί, μετατίθεται η προγραμματισμένη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

Στην αυριανή σύσκεψη του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου αναμένεται να τεθεί και το θέμα της συζήτησης της παράτασης της δανειακής σύμβασης στη Βουλή όπως επίσης και το ζήτημα που έχει προκύψει με τον υπουργό διοικητικής μεταρρύθμισης κύριο Κατρούγκαλο.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας, το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ αναμένεται να επισημάνει την ανάγκη να υπάρξει άμεσα συμφωνία με τους εταίρους.
Keywords
Τυχαία Θέματα