''να ελεγχθουν τα οικονομικα της χ.α''...

14:27 8/10/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ...
Να ελεγχθούν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής αλλά και των κατηγορούμενων βουλευτών του κόμματος ζητούν από το ΣΔΟΕ οι ανακριτές Σπύρος Γεωργουλέας και Χρήστος Παπακώστας, οι οποίοι ερευνούν το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης...

Οι ανακριτές ζητούν να διαπιστωθεί αν προκύπτουν στοιχεία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
ή άλλου είδους οικονομικά αδικήματα, ενώ αναμένεται να δοθούν εντολές και για άρση τραπεζικού απορρήτου.
Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων η συμπληρωματική απολογία του προφυλακισθέντα, που φέρεται να βρισκόταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα το βράδυ του φόνου και να ειδοποίησε τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στη δολοφονία.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει εκ νέου στους ανακριτές.

Αίτημα άρσης ασυλίας για τρεις ακόμα βουλευτές της Χ.Α. Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη απέστειλε χθες αίτημα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Εμμανουήλ Ρασιδάκη, για σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών ώστε να οριστεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής εφέτης ανακριτής. Ειδικότερα, η κ. Κουτζαμάνη ζητεί με σχετικό έγγραφό της την σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, του μεγάλου όγκου της δικογραφίας, καθώς και του μεγάλου αριθμού καταθέσεων.
Επισημαίνει ακόμη ότι είναι αναγκαία η ανάθεση της υπόθεσης σε εφέτη ειδικό ανακριτή, ο οποίος και θα ολοκληρώσει την όλη διαδικασία σε σύντομο χρόνο.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα