Μυστικη συναντηση καραμανλη για το... μελλον της ερτ!

19:11 30/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π. (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)
Αγαπητό Fimotro,
Κάτω από άκρα μυστικότητα σε τόπο και χρόνο που γνωρίζουμε, έγινε συνάντηση, με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του, με τον Καραμανλή και
θέμα το μέλλον της...
(ΕΡΤ) ΝΕΡΙΤ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερες αναρτήσεις, ο Κώστας Καραμανλής, ήταν αρκετά ενοχλημένος με το θέμα της ΕΡΤ.

Και τούτο γιατί ο ίδιος έβλεπε μια διαφορετική τηλεόραση μετά το «μαύρο»
και ήταν εκείνος που εγκαινίασε την ψηφιακή πλατφόρμα και τα 5 ψηφιακά
κανάλια της ΕΡΤ, όπως θα θυμούνται οι τηλεθεατές. Μάλιστα, πολλές φορές είχαμε αναφερθεί στο προσωπό του, και πως μπορεί να νιώθει ένας πρωθυπουργός περνώντας έξω-Ραφήνα, πηγαινοέρχεται-από ένα νεκρό ραδιομέγαρο, χωρίς λογότυπο και επιγραφές Δημόσιας τηλεόρασης, που μοιάζει περισσότερο με ψυχιατρείο, παρά με τηλεοπτικό μέγαρο.

Το μενού της συνάντησης αφορούσε αποκλειστικά την ΕΡΤ και το μέλλον της αφού εδώ και έναν χρόνο ο φορέας έχει τελείως διαλυθεί. Μην ξεχνάμε ότι η νέα διοίκηση έχει δυνατούς δεσμούς με τον πρώην πρωθυπουργό. Από την πρώτη στιγμή που ανάλαβε τη διοίκηση κατάλαβε ότι η...ΝΕΡΙΤ είχε πάρει στραβό δρόμο και τίποτα δεν έδειχνε ανάκαμψη. Εμείς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα πρόσωπα που ήταν στην συνάντηση.

Προς το παρόν δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Ας ευχηθούμε ότι η μεσολάβηση του Κώστα Καραμανλή θα διορθώσει τα τραγικά λάθη της Συγκυβέρνησης στο κλείσιμο της ΕΡΤ και ο φορέας να λειτουργήσει, κάτω από νέες συνθήκες.

Δηλαδή να τεθεί σε επαναλειτουργία και αμέσως μετά να ξεκινήσει η αναδιοργάνωση. Πιστεύουμε ότι την ίδια άποψη έχει και η καινούργια διοίκηση στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκετε στο τιμή. Το βάρος πέφτει σε δυο πρόσωπα. Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφο Μορώνη. Θα πείσουν τους συγκυβερνήτες για την ορθότητα μιας τέτοιας απόφασης χωρίς περιπέτειες; Οι εξελίξεις τρέχουν. Εμείς έχουμε τονίσει πολλάκις, ότι η επαναλειτουργία είναι η μοναδική λύση, για να μπορέσει να λειτουργήσει στη συνέχεια πάνω σε γερές βάσεις μετά την αναδιοργάνωσή της.

Εν τω μεταξύ οι απολυμένοι της ΕΡΤ και εργαζόμενοι της ERTopen, διοργανώνουν 24ώρο ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο αλληλεγγύης, για τον έναν χρόνο «μαύρο» και κλείσιμο της ΕΡΤ, μέσω διαδικτύου, και των περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών, και της ΕΡΤ-3. Σκοπός των εργαζομένων είναι, να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της επαναλειτουργίας του καναλιού.

Στο Ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο, θα πάρουν μέρος και θα συμπαρασταθούν στον αγώνα των απολυμένων-εργαζομένων επιφανείς προσωπικότητες και καθηγητές, από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βεβαίως και από την Ελλάδα, εκδηλώνοντας έτσι τη συμπαράσταση στον αγώνα τους, μετά την αποφράδα μέρα της 11ης Ιουνίου 2013 που έπεσε το μαύρο πάνω από τον Ουρανό της Ελλάδας! Αδέλφια κρατήστε ψηλά το λάβαρο της ελεύθερης και ανοιχτής ΕΡΤ, ο αγώνα σας θα δικαιωθεί!
Keywords
Τυχαία Θέματα