Μηνυματα απο την επαρχια

17:29 26/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
χαίρομαι γιατί δικαιώνομαι από τα αποτελέσματα δύο μετρήσεων που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα ''Παραπολιτικά'' για τις ευρωεκλογές. Πριν αρκετό καιρό είχα γράψει εδώ στο φιλόξενο Fimotro, για το...
Χρήστο από την Καρδίτσα που φέρνει κάθε εβδομάδα το γιαούρτι του στην Αθήνα και μας είπε ότι στο νομό του επικρατεί παντού ο Σύριζα. Και οι σημερινές μετρήσεις που διαβάζουμε στα ''Παραπολιτικά'' το αποδεικνύουν.

Αφού
εμφανίζουν τη ΝΔ να προηγείται μόνο με 5% του Σύριζα στην Κεντρική Μακεδονία, μία περιφέρεια την οποία είχε κερδίσει τον Ιούνιο του 2012 με μέσο όρο διαφοράς 12,99% (!!!) από το Σύριζα.

Επίσης δείχνει το Σύριζα να κερδίζει με 7,5% διαφορά τη Μαγνησία, μία περιοχή που τον Ιούνιο του '12 επικράτησε της ΝΔ μόνο με 3%..!

Αν σ' αυτές τις μετρήσεις συνυπολογίσουμε μετρήσεις που έχουμε δει για τη τεράστια περιφέρεια της Δ. Ελλάδας όπου υπάρχει καθίζηση της ΝΔ, κι αντίστοιχες για την Κρήτη κι αλλού, καταλαβαίνουμε ότι έρχεται μαύρισμα σφοδρό για το κόμμα του Σαμαρά, χωρίς ο Σύριζα να εντυπωσιάζει, το αντίθετο μάλιστα. Απλά η οργή των πολιτών είναι πλέον ασυγκράτητη..! Και θα εκφραστεί στην κάλπη..!

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα