Μετεκλογικη συνεργασια με τον συριζα προανηγγειλε ο καμμενος

Συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος μιλώντας χθες το βράδυ στο συνέδριο του κόμματός του, έθεσε έθεσε ως στόχο τη...
δημιουργία ενός πατριωτικού μετώπου, ενώ έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αναφερόμενος
στο θέμα τυχόν συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν κάνει συζητήσεις κάτω από το τραπέζι, αλλά πώς έχουν «κόκκινες γραμμές στα εθνικά θέματα» και «δεν κάνουμε πίσω».

«Έχουμε ξεκάθαρες θέσεις για εθνικά θέματα και ορθοδοξία. Αλλά θα επιδιώξουμε να κάνουμε μια συνεργασία σε μια κυβέρνηση που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι η εγγύηση για το αύριο», είπε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, ο Καμμένος επιτέθηκε στο «Ποτάμι» λέγοντας ότι «οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης έχουν ενεργοποιήσει τις καβάντζες τους».

«Είδατε την πρόταση του Ποταμιού που λέει να διαγράψουμε τη λέξη έθνος από το σύνταγμα», είπε, ενώ έκανε λόγο για πολιτικούς «που τα έπαιρναν από τη Siemens και τα υποβρύχια προειδοποιώντας ότι «θα δικαστούν, δεν πρόκειται να γλιτώσει κανείς. Δεν πρόκειται να δώσουμε ασυλία σε κανέναν για κανένα λόγο, θα κάνουμε τα πάντα για να πληρώσουν και να επιστρέψουν τα κλεμένα».

Παράλληλα, κατά την ομιλία του ο κ. Καμμένος τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μιας μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής συμμαχίας, ενός πατριωτικού μετώπου.

«Χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να κάνουν το λαό να πιστέψει ότι η μόνη του ελπίδα είναι ο συμβιβασμός, αλλά και να μας διαλύσουν. Είμαστε όμως ακόμη εδώ. Παραμένουμε σταθεροί στις αρχές της Ορθοδοξίας» είπε ο κ.Καμμένος και αναφέρθηκε στην ανάγκη ενότητας του αντιμνημονιακού μετώπου, παραπέμποντας στην αυριανή επέτειο της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοποτάμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα