Μετα τον μουρουτη, πετανε και τον χαρδουβελη στα σκουπιδια...

12:48 15/3/2015 - Πηγή: Fimotro
ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!
Τα συνηθίζει αυτά ο Σαμαράς. Να πετά στον κάλαθο των αχρήστων τους στενούς του συνεργάτες με την πρώτη στραβή. Ενώ λοιπόν, μας είχε επιβάλλει για ένα χρόνο τον...
Χαρδούβελη, τώρα που προέκυψε θέμα με τις καταθέσεις του τον... αποβάλλουν από τη ΝΔ,
ενώ θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή , πριν αναλάβει καθήκοντα υπ. Οικονομικών, ο Σαμαράς να τον ρωτήσει εάν είχε θέματα με το Πόθεν Έσχες και τις καταθέσεις του.
Παρελθόν αποτελεί ο Γκίκας Χαρδούβελης για τις συσκέψεις που γίνονταν στη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν είναι πλέον... καλοδεχούμενος στη Συγγρού.
Φυσικά, η εξέλιξη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των αποκαλύψεων της ίδιας εφημερίδας ότι ο Γκ. Χαρδούβελης δεν είχε καταθέσει, όπως όφειλε, δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) για τα έτη 2011 και 2012.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, που συμμετείχε στην τακτική ενημέρωση του Αντώνη Σαμαρά για οικονομικά θέματα, δέχθηκε τηλεφώνημα από τη Συγγρού και ενημερώθηκε ότι δεν χρειάζεται να ξαναπάει με τη φράση: «Ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί άλλο τις συμβουλές σου».
Keywords
Τυχαία Θέματα