Μετα την πρωινη καταιγιδα βγηκε τελικα ηλιος

14:23 4/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Παραπολιτικός"
Αλλιώς μπορεί να ξεκίνησε η χθεσινή ημέρα για τον Ε.Βενιζέλο, διαφορετικά όμως εξελίχθηκε μέχρι αργά το βράδυ. Από το πρωί στην Ιπποκράτους επικρατούσε μεγάλο μούδιασμα μετά και τις απανωτές αρνήσεις των...
κορυφαίων να παραβρεθούν που ορισμένοι το έκαναν με λιτές ανακοινώσεις και κάποιοι άλλοι με διαρροές.
Η υπόθεση έπαιρνε χαρακτηριστικά θρίλερ και πολλοί μιλούσαν για το τέλος του ΠΑΣΟΚ.
Η παρουσία όμως τόσο
του Γ. Παπανδρέου όσο και του Κ. Σημίτη άλλαξαν άρδην το άσχημο κλίμα που είχε διαμορφωθεί και οι όροι αντεστράφησαν απότομα.
Από νωρίς το μεσημέρι υπήρξαν διαρροές που έκαναν λόγο για πιθανολογούμενη παρουσία και των δύο αλλά χωρίς αυτό να γίνεται με απόλυτη βεβαιότητα. Στο σημείο αυτό θυμίζουμε τις αναρτήσεις του fimotro, που πρώτο μετέδωσε από πολύ νωρίς την είδηση και επιβεβαιώθηκε αρκετές ώρες μετά.
Η απουσίες τελικά ισοφαρίστηκαν και με το παραπάνω με τις ισχυρές παρουσίες των δύο πρώην Προέδρων, γλυτώνοντας το ΠΑΣΟΚ από μια περιπέτεια που θα του στοίχιζε τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα
Χαρακτηριστικά των όσων συνέβησαν ήταν και τα όσα ανέφερε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον προαύλιο χώρο της εκδήλωσης, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε «το ΠΑΣΟΚ τελικά είναι εφτάψυχο. Εκεί που βλέπεις ότι πάει να διαλυθεί ξανά βρίσκει τον εαυτό και βηματισμό του».
Ίσως και να μην είχε και τόσο άδικο μετά και την χθεσινή κατάληξη...
Keywords
Τυχαία Θέματα