Μεσα σε 3 ημερες ο μεϊμαρακης γκρεμισε οτι προσπαθουσε επι μηνες να του φτιαξει το συστημα

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΧΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η δημοφιλία του Β. Μεϊμαράκη. Από την Κυριακή και μετά το φιάσκο με την αναβολή των εκλογών, ο Μεϊμαράκης έχει...
χάσει το μέτρημα σχετικά με το πόσοι υποστηρικτές του, του επιρρίπτουν την βασική ευθύνη για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε.
Χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ που ντρέπονται για την κατάντια του κόμματός του τον εγκαταλείπουν
μαζικά, καθώς κατάλαβαν ότι από τους υποψηφίους αρχηγούς ο Μεϊμαράκης έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το φιάσκο της ΝΔ.
Ήδη οι διαρροές του και προς τους τρεις υποψηφίους και ειδικά προς τον Α. Τζιτζικώστα είναι μαζικές καθώς όσοι πίστευαν πως αποτελεί λύση σταθερότητας διαπιστώνουν και οι ίδιοι τώρα, ότι τελικά πρόκειται για την χειρότερη επιλογή που θα μπορούσε να υπάρξει.
Συν τοις άλλοις, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Νεοδημοκρατών και σκληρών κομματικών στελεχών το οποίο θα τον ψήφιζε μόνο και μόνο επειδή ήταν πρόεδρος και είχε την σφραγίδα του κόμματος, τώρα δεν πρόκειται να τον επιλέξουν.
Η ζημιά που έκανε ο Μεϊμαράκης στον εαυτό του είναι πραγματικά ανεπανόρθωτη. Ότι του έφτιαχνε το σύστημα επί μήνες, κατέρρευσε από τις γκάφες και την αυτοκαταστροφική μανία του μέχρι χθες προέδρου της ΝΔ.
Χωρίς την καρέκλα του προέδρου και την κομματική σφραγίδα της ΝΔ μην τον δείτε τελικά να μένει έξω από τον δεύτερο γύρο! Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα