ΜΕΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ
Παραμένει για ένα ακόμη χρόνο στην θέση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ο Λευτέρης Οικονόμου με προεδρικό Διάταγμα που θα βγει εντός των προσεχών ημερών. Η εξέλιξη θεωρείται σούπερ έκπληξη, καθώς οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα προωθηθεί ο...
Γ. Ραχωβίτσας. Ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, πριν από λίγο διέρρευσε στο Fimotro, την πληροφορία
την οποία συνδέει με τις σημερινές μετακινήσεις Αξιωματικών που ήταν πολύ κοντά στον υπαρχηγό Γιάννη Ραχωβίτσα. Την ίδια στιγμή σε μαζικές μεταθέσεις ανώτατων αξιωματικών που βρίσκονταν σε νευραλγικές θέσεις πραγματοποιήσεις σήμερα το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από εντολή του αρχηγού αντιστράτηγου Λ. Οικονόμου. Όπως ενημερώθηκε το Fimotro, στην ΕΛΑΣ και το υπουργείο επιρρίπτουν τις ευθύνες για τα τελευταία επεισόδια στο Σύνταγμα στον διοικητή των ΜΑΤ Στέφανο Κοζυράκη αλλά και στον διοικητή των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ Ταξίαρχο Γιώργο Σταύρακα. Ο Ταξίαρχος Στέφανος Κοζυράκης από διοικητής των ΜΑΤ μετακινείται στη νεκρή θέση της διεύθυνσης χειρισμού Κρίσεων, ενώ ο Ταξίαρχος Γιώργος Σταύρακας στην επίσης νεκρή θέση της διεύθυνσης Αστυνομικής Ακαδημίας και μάλιστα όχι ως διοικητής αλλά ως βοηθός!
Αναλυτικά οι μετακινήσεις των αξιωματικών έχουν ως εξής:

• Ταξίαρχος Στέφανος Κοζυράκης από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/ Υ.Α.Τ. στη Διεύθυνση Χειρισμού Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ως διευθυντής.
• Ταξίαρχος Ευάγγελος Βενέτης από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής / Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
• Ταξίαρχος Γέωργιος Σταύρακας από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, στην Αστυνομική Ακαδημία, ως βοηθός διευθυντή.
• Αστυνομικός Διευθυντής Θεόδωρος Κούτσιαρης τοποθετείται ως διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής/ Υ.Α.Τ., όπου υπηρετεί.

Παράλληλα, με άλλη απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας:

• Λήγει η απόσπαση του ταξίαρχου Νικόλαου Μάρκου στο Γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπου υπηρετεί ως υπασπιστής και επανέρχεται στην οργανική του θέση, στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ως υποδιευθυντής.
• Λήγει η μετακίνηση του ταξίαρχου Ιωσήφ Καμπανάκη στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επανέρχεται στη οργανική του θέση, στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ως διευθυντής.

Τέλος με απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Μεταθέσεων τοποθετείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, ως διευθυντής, ο αστυνομικός διευθυντής Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας / Επιτελείο, όπου υπηρετεί ως υποδιευθυντής.
Keywords
Τυχαία Θέματα