Μεγαλη φωτια στα κιουρκα αττικης

09:27 25/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Λιοσάμπι, στις Αφίδνες. Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 100 πυροσβέστες...
με 35 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Τις προσπάθειες συνδράμουν 26 εθελοντικά οχήματα, 14 οχήματα ΟΤΑ, τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Η φωτιά έχει περάσει και από την κάτω πλευρά της περιοχής του Αγ. Στεφάνου και της Δροσοπηγής. Στο σημείο υπάρχουν ηλεκτροφόρα καλώδια και τα αεροσκάφη δεν μπορούν
να κάνουν ρίψεις.

Κανονικά η κυκλοφορία στην εθνική οδό, και στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην Εύβοια, στη Μουρτερή Κύμης. Συνολικά 32 πυροσβέστες με 14 οχήματα συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης, με την υποστήριξη ενός αεροσκάφους και ενός ελικοπτέρου.

Μια ακόμη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καμπίτστα Κεφαλλονιάς. Στην περιοχή επιχειρούν 17 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, επτά άτομα πεζοπόρο, δέκα εθελοντές και δύο αεροσκάφη.
Keywords
Τυχαία Θέματα