Μεγαλειωδη συγκεντρωση στο ραδιομεγαρο για την εισβολη των ματ στην ερτ!

13:51 8/11/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μεγαλειώδης ήταν η χθεσινή συγκέντρωση, στο Ραδιοιμέγαρο της Αγίας Παρασκευής, για τον ένα χρόνο από την εισβολή των ΜΑΤ, το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα της 7ης Νοεμβρίου 2013. Η...
λαοθάλασσα που πλημμύρισε τη Μεσογείων, πέρασε κάθε προσδοκία της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Με αποσπάσματα ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών της ΕΡΤ διαφόρων προσωπικοτήτων που πέρασαν από την ραδιοτηλεόραση,
και τον Νίκο Ξυλούρη να τραγουδάει «πότε θα κάνει ξαστεριά», το Μάνο Χατζηδάκι από εκπομπές του Τρίτου προγάμματος να σχολιάζει: «Όσοι αντέξετε θα πάτε ένα βήμα μπροστά» η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, υπό το άγρυπνο βλέμμα των ΜΑΤ.

Δεκάδες φορείς οργανώσεις, και παρατάξεις έστειλαν χαιρετισμό συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Τόνισαν με έμφαση ότι: Η επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι θέμα χρόνου, την ώρα που η συγκυβέρνηση καταρρέει. Προέβλεψαν μάλιστα, ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΕΡΤ θα είναι ανοιχτή για τους αγωνιστές, που εδώ και 17 μήνες κρατούν ζωντανό το όνειρο για μια ΕΡΤ που να ανήκει στον Ελληνικό λαό.

Ιδιαίτερη αναφορά, έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννης για τους 16 νεκρούς, μέχρι σήμερα από το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου 2013, που μαύρισε ο Ουρανός της Ελλάδας και έπεσε το ελεύθερο σήμα της ΕΡΤ σε όλη την επικράτεια και τον απανταχού Ελληνισμό!
Keywords
Τυχαία Θέματα