''me to συζυγο μου θα ηθελαν να κοιμηθουν πολλες γυναικεσ''...

21:45 2/4/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΔΗΛΩΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ...
«Με τον σύζυγό μου θα ήθελαν να κοιμηθούν πολλές γυναίκες. Ο ίδιος δεν το παραδέχεται όμως εγώ κολακεύομαι. Είναι ο άντρας της ζωής μου», είχε δηλώσει...
το 2012 η Αν Γκραβουάν, δεύτερη σύζυγος του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς.

Η Αν, που πολλές φορές φορά προκλητικά ντεκολτέ, έχει κοφτερή γλώσσα. Για τις κακές γλώσσες, δεν είναι μόνο φίλη της απατημένης πρώην πρώτης
κυρίας της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ,αλλά έχει και τον... χαρακτήρα της. Οταν ο Φρανσουά Ολάντ είχε τοποθετήσει στο πρωθυπουργικό αξίωμα τον γερμανομαθή Ζαν Μαρκ Ερό, η δεύτερη σύζυγος του Βαλς είχε δηλώσει στα γαλλικά ΜΜΕ: «Μία καθηγήτρια γερμανικών είναι βαρετή ως σύζυγος πρωθυπουργού σε σχέση με μία μουσικό». Οσοι την γνωρίζουν, ξέρουν ότι, όπως και ο σύζυγός της, έτσι και η Αν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη.

Η πρώτη σύζυγος του Βαλς ήταν η Ναταλί Σουλιέ, την οποία νυμφεύτηκε το 1987 και με την οποία απέκτησε 4 παιδιά. Το ζευγάρι ακολούθησε στη συνέχεια χωριστούς δρόμους. Την 1η Ιουλίου του 2010 παντρεύτηκε τη βιολονίστα Αν Γκραβουάν, η οποία έχει πρώτο βραβείο βιολιού και μουσικής δωματίου του Ωδείου του Παρισιού. Από τότε το ζευγάρι είναι μαζί.

«Ο καθένας έχει τους ρυθμούς του», υποστηρίζει η ανεξάρτητη, φιλόδοξη και τελειομανής σύζυγος του Βαλς. Μεγάλωσε σε οικογένεια μουσικών και στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, η Αν αποφάσισε να ασχοληθεί με την κλασική μουσική.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα