Με ταυτοτητα της ερτ στο... ραδιομεγαρο και ο υπουργος επικρατειασ!!!

12:14 9/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Μετά τον αυστηρό έλεγχο που επιβάλλεται σε όλες τις «δημόσιες υπηρεσίες», η νέα ΕΡΤ με βάση τις εντολές του «προφήτη» δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Έτσι ο «Σουλτάνος» σε...
συνεργασία με τα «γιουσουφάκια», αποφάσισε να επιβάλλει αυστηρούς ελέγχους στο Ραδιομέγαρο.
Ο «προφήτη»ς λοιπόν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση εισόδου στον λαμπερό φορέα που αναγέννησε με «προσωπικές θυσίες και ιδρώτα». Τον εφοδίασαν και αυτόν με την ειδική
ταυτότητα εισόδου!
Έτσι θα μπορούσε να λοιδορήσει την κατάσταση ένας λογικός και νοήμων άνθρωπος με όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο, δυο μέρες πριν τη μεγάλη «γιορτή» επαναλειτουργίας της ΕΡΤ. Ερήμην των εργαζομένων-αγωνιστών, θα διασκεδάζει μια ομάδα του «μορφώματος» που για 2 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στους «εφέντες» που υπηρέτησε, και σήμερα τους παρέχουν προστασία!!! Την ίδια ώρα της γιορτής, οι αγωνιστές θα κάνουν «τρισάγιο πεσόντων» στην είσοδο του κτηρίου!
Η ταυτότητα του υπουργού επικρατείας είναι καθ΄όλα «νόμιμη» με υπογραφή αυτών που υπηρέτησαν το «μόρφωμα». Έχει ονοματεπώνυμο, και αριθ. Μητρώου το νομο 4173/2013=4324/2015 και την ειδικότητα του «κυβερνητικού καναλάρχη». Με τα όσα συμβαίνουν στο Ραδιμέγαρο, ο τρόπος τον οποίο επέλεξε ο Νίκος Παππάς να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ και η διοίκηση που διόρισε, παρά την αντίθετη γνώμη της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, θα είναι ο μοιραίος παίκτης της διάλυσης του φορέα.
Ο σουλτάνος διόρισε στην πλειοψηφία, προσωρινούς «διευθυντές-συντονιστές» και γενικούς πρόσωπα από το μόρφωμα η άσχετα επαγγελματικά με σκοπό να κάμψει τις αντιστάσεις αυτών που πολέμησαν το «μαύρο». Αυτή τη στιγμή η διαχείριση της ΕΡΤ, βρίσκεται σε «λασπωμένα» χέρια μιας ομάδας από το παρελθόν, χωρίς μέλλον και προοπτική. Αυτό φαίνεται και από τη διάσταση απόψεων μεταξύ Τσακνή-Ταγματάρχη.
Στόχος του διευθύνοντος είναι η συρρίκνωση, ενώ του προέδρου, η λειτουργία με όλες τις δομές. Η ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη δεν θα λειτουργήσει στις 11/6 όπως είχε υποσχεθεί επικαλούμενος νομικά τερτίπια και διάφορες άλλες δικαιολογίες, ενώ δεν δεσμεύτηκε για άλλα θέματα μιλώντας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ3:
«Είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε την «πρόθεση» της κυβέρνησης να λειτουργήσει μια διαφορετική αντίληψη δημόσιας τηλεόρασης.... Αυτό είναι και το στοίχημα το δικό μας..... Να ξανανοίξει η ΕΡΤ με τις δομές που είχε όταν έκλεισε και «με την ΕΤ3 να παίζει έναν αποφασιστικό ρόλο στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας», είναι στις προθέσεις της νέας διοίκησης, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ 3, ο Λάμπης Ταγματάρχης. Βέβαια από «προθέσεις» οι εργαζόμενοι έχουν χορτάσει!!!
Όσοι πιστεύουν ότι με αυτή τη διοίκηση Ταγματάρχη και εποπτεία Παππά μπορεί να υπάρξει δημόσια τηλεόραση, ας ξεκινήσει ειδική ψυχιατρική διατριβή με όλα τα πρόσωπα που ασκούν εξουσία με «υλικά» από κατεδαφίσεις, σκουριασμένα και κλεμμένα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον!
Keywords
Τυχαία Θέματα