Με νεους της θεσσαλινικης η αρτεμιση διαλυνα

16:34 4/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στους πολίτες και μάλιστα σε λίγο πιο χαλαρό κλίμα, από αυτό της πιεστικής προεκλογικής περιόδου, είχε για λίγες ώρες το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαΐου, η Άρτεμις Διαλυνά. Η υποψήφια με το...
ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης οργάνωσε την κεντρική της εκδήλωση σε γνωστό bar-restaurant της πόλης και η συμμετοχή
του κόσμου ήταν μεγάλη.
Το «παρών» έδωσαν πολλοί νέοι άνθρωποι, γεγονός που δείχνει ότι η νεολαία στέλνει μήνυμα στήριξης στους πολιτικούς της γενιάς της, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους, μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας και δε χρησιμοποιούν τον «ξύλινο» πολιτικό λόγο και είναι έτοιμοι να δώσουν «μάχες» για ένα καλύτερο αύριο.
Δεν έλειψαν, φυσικά και οι μεγαλύτεροι, που είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με την Άρτεμη Διαλυνά και να της εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της μια δυναμική παρουσία, που τους ζητά να γίνει η δική τους φωνή και θέλει να προσφέρει, χωρίς να φοβάται να τους κοιτάξει στα μάτια.
Εκτός από συζήτηση για την πολιτική, το πρόγραμμα είχε και λίγο πιο χαλαρή κουβεντούλα σε πηγαδάκια, σε ένα ευχάριστο «διάλειμμα» την ώρα που η στιγμή της κάλπης πλησιάζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα