Με ιωση ο χαρδουβελλης, δεν πηγε στο υπουργειο...

23:07 1/10/2014 - Πηγή: Fimotro
Δεν εκδιώχθηκα από το γραφείο του Γκίκα Χαρδούβελη, φέρεται να λέει σε συνομιλητές του ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού διαψεύδει έτσι τα δημοσιεύματα ...
που κυκλοφόρησαν μετά τη χθεσινή σύσκεψη με την τρόικα και σύμφωνα με τα οποία η παρουσία του στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα έγινε αιτία διαφωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, καθώς ο κ. Βενιζέλος
φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Λαζαρίδη, τα χθεσινά δημοσιεύματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαία, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι βάλλεται από στοχοποιημένα σχόλια προς το πρόσωπό του.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Χαρδούβελης δεν έχει πάει σήμερα στο γραφείο του στο υπουργείο Οικονομικών. Με αφορμή μια ίωση, που, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ταλαιπωρεί από χθες, ο υπουργός δεν εμφανίστηκε από το πρωί στην οδό Νίκης. Έτσι, δεν έχει συναντηθεί με τον κ. Λαζαρίδη, ο οποίος μετείχε κανονικά στην σύσκεψη της τρόικας με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών πάντως και για να κατευναστούν οι θεωρίες για την απουσία του, διαβεβαιώνεται ότι ο κ. Χαρδούβελης γύρω στις 5 το απόγευμα θα βρίσκεται στο γραφείο του.
Keywords
Τυχαία Θέματα