Με διαφορα ο πιο γελοιος προπονητης στην ιστορια του παναθηναϊκου

23:01 13/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ... ΕΘΝΟΣ!!!
Ένα πραγματικά γελοίος κόουτς που τον έκανε προπονητή ο Αλαφούζος για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη και πληρώσει κάποιον... κανονικό προπονητή, έριξε τις ευθύνες για την τριάρα...

και για τον πλήρη εξευτελισμό της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στη νοοτροπία της Ελλάδας! Αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατά το οποίο ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα (3-1) στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο προπονητής του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι, υποστήριξε στη Nova, χωρίς να είναι σαφής και συγκεκριμένος: "Λυπάμαι ειλικρινά για την Ελλάδα, λυπάμαι για τη χώρα αυτή"!!! Και συνέχισε με νέες ασυναρτησίες : "και αγαπώ το Έθνος αυτό, αγαπώ τη χώρα αυτή. Λυπάμαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίξαμε καλά, αλλά κάθε αγώνας αποτελείται από επεισόδια, από φάσεις. Ευτυχώς ή δυστυχώς αποτελείται από φάσεις και επεισόδια. Παίξαμε καλά, το παιχνίδι ήταν αυτό που είδαμε. Λυπάμαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που θα μπορούσε πραγματικά να εξελιχθεί πολύ περισσότερο"!
Σ.Σ. Fimotro : Παραμένει ακόμα σε αυτή τη χώρα αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που κάνει τον προπονητή;
Keywords
Τυχαία Θέματα