Μαξιμου(!) χαιρετισματα στην εξουσια...

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«Πριν λίγα χρόνια ακόμη όποιος ήθελε να πάρει την πολιτική εξουσία σε μια χώρα δεν είχε παρά να αποχτήσει τον έλεγχο του στρατού και της αστυνομίας..σήμερα μια χώρα ανήκει σ' αυτόν που ελέγχει τα Mέσα Eνημέρωσης».
Ουμπέρτο Έκο
Ρε καλόπαιδα, εσείς εκεί...
στο Μαξίμου, πως είστε αδιάφοροι και απεμπολάτε τη σημαντική αυτή ρήση του Έκο; Αν θέλετε να πείτε χαιρετίσματα... στην εξουσία και να φύγετε από το Μαξίμου μπορείτε να το κάνετε χωρίς φόβο και χωρίς «πάθος». Μην παρασύρετε όμως και τον πρωθυπουργό σε λανθασμένους δρόμους και καταστροφικές πρακτικές.

Κλείσατε
την ΕΡΤ χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Παραδώσατε την μοναδική δημόσια φωνή, σε ανθρώπους, με «αναπηρία στο μυαλό» 50%. Και το υπόλοιπο 50% σε διεφθαρμένους, δολοπλόκους, λουφαδόρους και με χέρια λερωμένα από τη διαπλοκή με επικάλυψη μελιού! Με τόσο φθαρμένα υλικά μπορείτε να κάνετε τηλεόραση;

Αντώνη Σαμαρά, όπως βλέπεις, όλα σου πάνε κόντρα και άσχημα. Βλάβη στο αεροσκάφος, ακύρωσες το Αζερμπαιτζάν. Είσαι ο «13ος» πρωθυπουργός, πονηρός αριθμός!!! Οι δημοσκοπήσεις είναι αρνητικές για τη ΝΔ. Η δημοτικότητά σου μειώνεται. Ο Βενιζέλος που σε στηρίζει σε λίγο θα είναι παρελθόν.. Δεν καλείς τον Άνθιμο, να κάνει κανένα ευχέλαιο στο Μαξίμου;

Η υπόθεση της ΕΡΤ δεν σου βγήκε, και σίγουρα έχεις μετανιώσει. Έξη μήνες μετά τις δραματικές εξελίξεις, του κλεισίματος, που δεν ήταν τόσο απλό το «μαύρο» όσο έδειχνε, το σκοτάδι παραμένει. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Η ομάδα Καψή, που αποδέχτηκες μέσω Βενιζέλου να αναμορφώσει το νέο φορέα, έχει βαρέσει διάλυση σε όλα τα μέτωπα(!). Αναδιάρθρωση ΕΡΤ, πρόγραμμα, διοίκηση, προσωπικό, οργάνωση και λειτουργία. Το ραδιομέγαρο, μετά την κατάληψη από τα ΜΑΤ, έχει γεμίσει από φατρίες, ίντριγκες και λάτρεις του αμαρτωλού παρελθόντος.. ...

Πολύ γρήγορα οι παλιοί «αμαρτωλοί» μύησαν τα καινούργια μέλη της παρέας Καψή και οι αρουραίοι άρχισαν να μπαινοβγαίνουν στο κιούπι με το μέλι, πότε κουστουμάτοι με άψογη ένδυση και πότε ως χαμελέωντες η στολές «παραλλαγής» για αποπροσανατολισμό.

Παιδιά του Μαξίμου και κύριε πρωθυπουργέ, Δημόσια Τηλεόραση και ΝΕΡΙΤ στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν υπάρχει. Όσες διαβεβαιώσεις και αν σας δίνουν είναι αναξιόπιστες και ευφάνταστες. Η κάλυψη της προεδρίας της ΕΕ, θα είναι μια δοκιμασία υψηλού ρίσκου με τον κίνδυνο να εκτεθεί η χώρα μας ανεπανόρθωτα στους Ευρωπαίους. Η ομάδα, «παρέα» Καψή που διαφεντεύει την ΔΤ-ΝΕΡΙΤ με τον μανδύα της «νομιμότητας», είναι πιο διεφθαρμένη και από την προηγούμενη(!). Με το πρόσχημα της προεδρίας, προσλήψεις και οικονομικές σπατάλες με αδιαφανείς διαδικασίες, έχουν την τιμητική τους. Μέσα στη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ που είναι ανύπαρκτοι φορείς, λειτουργούν δύο αντιμαχόμενες μεταξύ τους ομάδες για παραγωγή και αγορά προγράμματος, την κουτάλα, και τις μεγάλες «μάσες». Μέσα από διάφορα τρύκ αλχημείες και παρανομίες, προσπαθούν να βαφτίσουν το κρέας «ψάρι». Δηλαδή, να βαφτίσουν τη «ΔΤ» σε «ΝΕΡΙΤ» για να ξεκινήσει το «φαγοπότι». Κυρία Ράικου πάρτε θέση.

Αντώνη, επειδή κανένας δεν ακούει, πριν σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα, ρίχτους μερικές κλωτσιές και «φάπες» να πάνε στο διάολο(.). Και όλα αυτά την ώρα που δεν υπάρχει τηλεόραση(!). Σκεφθείτε τι θα γινόταν εάν υπήρχε κανονική εκπομπή προγράμματος. Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει: Ο Προκοπάκης παίζει ρόλο διακοσμητή στην παρέα.

Η κυρία Ευαγγελάκου, άρτι αφιχθείσα είναι ο «ιθύνων νους» και κολλητή του Καψή, λόγω φιλίας συζύγου και ΔΟΛ. Στην ομάδα προγράμματος μαζί της συμμετέχουν, από την πρώην «διεφθαρμένη ΕΡΤ» που φέρουν βαρύτατες ευθύνες για το «μαύρο» της ΕΡΤ: Γ. Μπράμος με βαριές κατηγορίες για αγορά υπερτιμολογημένου προγράμματος. Προηγούμενος μισθός 9.000 ευρώ και μπόνους 27.000 ευρώ. Ε. Τσιλίκουνα (νοσηλεύτρια) πρώην διευθύντρια προγράμματος. Λ. Χοιδά, πρώην Γ. Δ/ντρια τηλεόρασης με ανάλογα ποσά!!! και ένας φίλος της κυρίας Ευαγγελάκου Τ. Χατζόπουλος από το παρασκήνιο. Στην παρέα μερικές φορές, συμμετέχει και ο υπεύθυνος προγράμματος της «ΔΤ» που τον στηρίζει ο Μάναλης. (τώρα που τον αθωώνουν(!) κιόλας, θα του στήσουν και ανδριάντα) κ. Σοφιανόπουλος αγνώστων λοιπόν στοιχείων.

Επειδή η τηλεόραση ανήκει στο ΥΠΟΙΚ, δηλαδή στο δημόσιο. Και οι αναθέσεις δεν γίνονται με διαγωνισμό, οι πράξεις αυτές είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Ας το έχουν υ' όψη τους οι «λαθρεπιβάτες». Στις αποφάσεις συμμετέχουν και κάποια καθυστερημένα «βλίτα»,(τεχνικοί, διοικητικοί, ηλεκτρονικοί) που πήραν τον τίτλο του «προφορικού διευθυντή», μετά από μετάνοιες, στον Σουλτάνο και χρειάζονται καρπαζιές για να στρώσει το κορμί τους, από την καμπούρα και το «σκύψιμο», ας προσέχουν(!).

Με απλά λόγια, ενώ δεν υπάρχει ΝΕΡΙΤ, δεν υπάρχει τηλεόραση, η «παρέα» τσακώνεται για το πάπλωμα! Δηλαδή ενώ έχουμε προεδρία και επείγοντα θέματα, που θα δοκιμαστεί η αξιοπιστία της Ελλάδας μέσα από τη τηλεόραση, το της..(...) χτενίζεται!!!!!!!!

«Μάγκες του Μαξίμου και της συγκυβέρνησης», εάν δεν διώξτε όλη αυτή τη «σαπίλα» και τον Σουλτάνο, που στηρίζει με «πάθος» ο Παντελής, για δικούς του λόγους, καλό θα είναι από τώρα, να οργανώσετε, ομάδες, από Μανιάτισσες «μοιρολογίστρες» για να πάρουν θέση δίπλα στο «πτώμα»...Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα