Μαξιμου : "εδω ο κοσμος καιγεται και εμεις θα ασχολουμαστε με τον λαφαζανη και τις μπουρδες που λεει;"!

09:37 29/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τον Π. Λαφαζάνη δημοσιεύει σήμερα στην ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος ο "Βηματοδότης". Αντιγράφουμε...
ολόκληρο το σχόλιο : Οι σκοτούρες όμως του κ. Τσίπρα πολλαπλασιάζονται ημέρα με την ημέρα. Και το σημαντικότερο,
αποφεύγει να πάρει αποφάσεις όσον αφορά το σκάνδαλο με τον Βαρουφάκη, την «ανταρσία» Λαφαζάνη και τα «καμώματα» της Ζωής. Ρώτησα τους πιο στενούς συνεργάτες του (με τους οποίους ο κ. Τσίπρας συζητεί όλα τα θέματα στον λεγόμενο πρωινό καφέ) τι σκοπεύει να κάνει με τους Βαρουφάκη, Λαφαζάνη και Ζωή και ιδού τι απάντησαν. Πρώτα απ' όλα με τον κ. Βαρουφάκη: Του διεμήνυσαν να σταματήσει να ομιλεί και να αφήνει υπονοούμενα ότι όλα τα σχεδίαζε βάσει εντολών που πήρε από τον Πρωθυπουργό. Επιπλέον, το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει καμία αντίρρηση «να πάρουν όλα τον δρόμο τους» όσον αφορά τον κ. Βαρουφάκη, δηλαδή είτε να περάσει από εξεταστική επιτροπή ή να επέμβει η Δικαιοσύνη: «Μακάρι να γίνουν γρήγορα όλα αυτά, να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ας τον ελέγξουν θεσμικά και να βρεθεί η αλήθεια» μου είπε ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα.
Οσον αφορά τον κ. Λαφαζάνη, η στάση του φαίνεται ότι πληγώνει περισσότερο από κάθε άλλον τον κ. Τσίπρα γιατί τον θεωρεί «σάρκα εκ της σαρκός» στο κόμμα. Ωστόσο, όπως μου είπαν οι συνεργάτες του, δεν μπορεί πλέον ο Πρωθυπουργός να ανέχεται όλα όσα κάνει ο Λαφαζάνης. Και τι σκοπεύει να κάνει; (πάλι ρώτησα). «Απολύτως... τίποτε» ήταν η απάντηση για να συμπληρώσουν ευθύς αμέσως: «Εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς θα ασχολούμαστε με τον Λαφαζάνη και τις μπούρδες που λέει; Δεν έχει άλλωστε μια αξιόλογη ή αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Εχει στρατηγική ρήξης, δεν το βλέπετε; Θα τον αφήσουμε να αναμετρηθεί μέσα στο κόμμα, θα χάσει και εν συνεχεία θα του αφήσουμε πάνω του την επιλογή. 'Η θα προσαρμοστεί με την υπάρχουσα κατάσταση ή θα φύγει. Οι δρόμοι μας θα χωρίσουν υποχρεωτικά...». Οταν, τέλος, ρώτησα για τη Ζωή, η απάντηση που μου δόθηκε δεν άφηνε περιθώρια για διευκρινίσεις: «Τίποτε, τελεία και παύλα»!
Keywords
Τυχαία Θέματα