''μας κρινει ολους το αποτελεσμα''...

15:49 29/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Με τη φράση «μας κρίνει όλους το αποτέλεσμα» απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στις φωνές ακόμα και από τη συμπολίτευση που ζητούν...
την παραίτησή του, με αφορμή τους χειρισμούς του για το γάλα.
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Χατζηδάκης αναρωτήθηκε ακόμα πώς είναι δυνατόν «να πέσει μια κυβέρνηση επειδή επιχειρεί να πέσουν οι τιμές, επειδή επιχειρεί μεταρρυθμίσεις». Οι διαμαρτυρίες
δεν γίνονται γιατί ο πολίτης δεν αντέχει άλλες περικοπές, έχουμε περάσει αυτόν τον κάβο, είπε ο υπουργός.

«Ο Έλληνας δικαιούται να μην έχει το τρίτο ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη» είπε υπερασπιζόμενος τους χειρισμούς του, ενώ τόνισε πως για το ζήτημα έγινε εκτεταμένος διάλογος, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2013.

Όσον αφορά τις πληροφορίες πως η τρόικα «εφιστά την προσοχή» στο ότι δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι λεπτομέριες της ρύθμισης για το γάλα, ο κ. Χατζηδάκης απάντησε πως δεν έχει δει «τέτοια email από τον Μορς». Είπε ακόμα πως μπορεί το πολυνομοσχέδιο να υποστεί αλλαγές και τροποποιήσεις, καθώς «το πολιτικό πλαίσιο που συμφωνήσαμε με την τρόικα άλλοτε εξειδικεύεται περισσότερο και άλλοτε λιγότερο».

Για τις κατηγορίες που εξέφρασε εναντίον του ο Αντρέας Λοβέρδος, ο κ. Χατζηδάκης είπε «Έμαθα να λειτουργώ συλλογικά ως υπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και δεν αυθαιρετώ από το χαρακτήρα μου. Είμαστε σε φάση έντασης, είναι λογικό να λέγεται και μια κουβέντα παραπάνω, αλλά δεν νοιάζει τον κόσμο τι λέει ο Άλφα για το Βήτα. Όταν περνούσε η ρύθμιση για την Ολυμπιακή, η δημοτικότητά μου είχε φτάσει στο πάτωμα, ενώ τώρα αναγνωρίζεται από όλους ότι σταματήσαμε να πληρώνουμε τόσα χρήματα τζάμπα».

Απαντώντας στη δρυμεία κριτική που εξαπέλυσε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Χαζτηδάκης είπε: «Με όλα αυτά ζημιώνει τον εαυτό του πρώτα από όλα και τη χώρα, γιατί περνάει προς τα έξω μια εικόνα ότι η Ελλάδα δεν έχει αξιόπιστη άλλη λύση». Δεν χωράει στο ΣΥΡΙΖΑ το κουστούμι της κυβέρνησης, κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα