ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!

16:25 21/5/2011 - Πηγή: Fimotro
ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στην εκδήλωση της ΠΕΦΟ στην οποία τιμώνται δύο ζωντανοί Θρύλοι του Ολυμπιακού, ο Σταύρος Νταϊφάς και ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος έδωσε το παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν θα μπορούσε να λείπει άλλωστε ο ηγέτης του Ολυμπιακού αφού είναι...

τόσο ΓΑΥΡΟΣ όσο λίγοι. Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου λοιπόν μίλησε στα πλαίσια της εκδήλωσης και επανέλαβε ουσιαστικά την υπόσχεσή του που είχε μιλήσει στην φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη κόντρα στη Λάρισα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει άλλα 20 πρωταθλήματα αλλά εκτός από αυτή την υπόσχεση έδωσε και άλλη μία που είναι το μεγάλο όνειρο όλων των φίλων της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας.
Ο Μαρινάκης υποσχέθηκε πορεία στην Ευρώπη και καταξίωση του Θρύλου στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Γιατί αυτό είναι το όραμα του προέδρου του Ολυμπιακού. Να δει την ομάδα δίπλα στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Και θα το καταφέρει γιατί είναι ΓΑΥΡΟΣ και παλεύει για το καλό του Θρύλου μας.
Επίσης βέβαια ο Μαρινάκης ζήτησε και από τον κόσμο του Θρύλου να είναι κοντά στην ομάδα και να την στηρίζει. Όπως άλλωστε κάνει και τόσα χρόνια. Τα διαρκείας βγαίνουν την Τετάρτη και ο κόσμος του Θρύλου θα αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα. Σε λίγο αποκλειστικές φωτογραφίες στο Fimotro...
Keywords
Τυχαία Θέματα