ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥ ΛΑΝΤΕΝ

13:02 11/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Η επιχείρηση εξόντωσης του ιδρυτή και ηγέτη της Αλ Κάιντα σχεδιαζόταν προσεκτικά εδώ και χρόνια, όπως αποκαλύπτουν βρετανικές εφημερίδες, την ώρα που ο Τύπος στις ΗΠΑ αναφέρει ότι οι Αμερικανοί κομάντος βρήκαν, μεταξύ άλλων, μαριχουάνα και κόκα κόλα στο κρησφύγετο του Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Αμποταμπάντ του...Πακιστάν.Σύμφωνα με την «Γκάρντιαν», ήδη από το 2001 υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στο Πακιστάν και τις
ΗΠΑ, που άνοιξε τον δρόμο για μία μονομερή αμερικανική επέμβαση εάν η Ουάσιγκτον είχε πληροφορίες για το πού ζούσε ο Μπιν Λάντεν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νιου Γιορκ Τάιμς», ο Αμερικανός πρόεδρος είχε διατάξει την ομάδα κρούσης που συμμετείχε στην επιχείρηση εξόντωσης του Οσάμα να είναι έτοιμη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πακιστανικό στρατό. Στο μεταξύ, απαράδεκτη και ταπεινωτική χαρακτήρισαν οι γιοι του Οσάμα τη ρίψη της σορού του στη θάλασσα, για την οποία θεωρούν υπεύθυνο τον πλανητάρχη και γι' αυτόν τον λόγο θα κινηθούν δικαστικά εναντίον του. Το Πακιστάν εμφανίζεται έτοιμο να επιτρέψει στις ΗΠΑ να υποβάλουν σε ερωτήσεις τις συζύγους του Οσάμα, οι οποίες βρίσκονταν μαζί του στο κτιριακό συγκρότημα όπου σκοτώθηκε.
«ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ»Βίντεο αναρτήθηκε σε ισλαμιστική ιστοσελίδα, το οποίο υποστηρίζει ότι οι εικόνες που έδωσαν οι ΗΠΑ στη δημοσιότητα και δείχνουν έναν ηλικιωμένο άνδρα -σύμφωνα με την Ουάσιγκτον ήταν ο Μπιν Λάντεν- να παρακολουθεί τηλεόραση, είναι ψευδείς. «Πρέπει να επαγρυπνούμε, η Αμερική ψεύδεται», υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Σουμούχ αλ Ισλάμ». Το βίντεο επισημαίνει φυσιογνωμικές «διαφορές», όπως αναφέρει -κυρίως στα αυτιά και τα μάτια- ανάμεσα στους δύο άντρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα