«μαϊμου» η νεριτ (ερτ) με 3 διοικησεις, μηπως καποιοι πρεπει να συλληφθουν;

12:37 4/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Πριν από καιρό, σε αναρτησή μας, είχαμε ζητήσει την σύλληψη του υπουργού Οικονομικών, και του αρμόδιου υφυπουργού για την ραδιοτηλεόραση, γιατί ως ΔΤ, μετέδιδε πρόγραμμα χωρίς...
άδεια. Και τούτο, διότι ποτέ δεν υπήρξε θεσμοθετημένος φορέας, με τέτοια ονομασία, μετά το «μαύρο». Έναν χρόνο μετά το κλείσιμο, η παρανομία έγινε από την κυβέρνηση «θεσμός».

Ο θεσμός αυτός μέσα στην παγκόσμια πρωτοτυπία, γέννησε την «μαϊμού» ΝΕΡΙΤ, που στην ουσία είναι ανύπαρκτη. Απλά,
υπάρχει ένα λογότυπο (Ν) για να δείχνει την αλλαγή και τις 3 διοικήσεις που ασκούν εξουσία, και εν ονόματι του Ελληνικού λαού να ασελγούν επάνω στο φορέα.

Και για να γίνω πιο σαφής:

-Με το κλείσιμο της ΕΡΤ, δημιουργήθηκε ένας παράνομος μεταβατικός φορέας, χωρίς καμιά υπόσταση που ονόμασαν αυθαίρετα, ΕΔΤ και στη συνέχεια ΔΤ. Αφού περιπλανήθηκε σε διάφορους ιδιωτικούς χώρους, με τη βοήθεια των ΜΑΤ, στις 7-11-2013, πήγε στο φυσικό του χώρο το ραδιομέγαρο, μαζί με 350 περίπου διμηνίτες, που είχε προσλάβει, για τις ανάγκες του «μορφώματος».

-Ο ν.4173/2013 που είχε ψηφιστεί εντωμεταξύ στη βουλή, μετέτρεπε την ΕΡΤ σε νέο φορέα, που κάποιος βλάκας με «κάλο» στον εγκέφαλο είχε την φαεινή ιδέα να ονομάσει ΝΕΡΙΤ. Με βάση το νόμο και το χρονοδιάγραμμα, η ΝΕΡΙΤ, έπρεπε μέχρι του τέλος του 2013 να έχει τεθεί σταδιακά σε πλήρη λειτουργία.

-Έναν χρόνο μετά το «μαύρο», σκοτάδι σκεπάζει τον ανύπαρκτο φορέα, που, χωρίς να έχει προσωπικό και να λειτουργεί κανονικά, έχει 3 διοικήσεις, και η κάθε μια τραβάει το δικό της δρόμο. Και εδώ γεννάται ένα μεγάλο ερώτημα. Γιατί έκλεισε η ΕΡΤ;;;

Πιο αναλυτικά οι 3 διοικήσεις-εξουσίες:

-Υπάρχει η «ανύπαρκτη» αλλά νόμιμη ΝΕΡΙΤ, που διαθέτει ΕΣ, ΔΣ, 4 γενικούς διευθυντές και περίπου 25 μισθοδοτούμενους υπαλλήλους, που έχουν συνάψει συμβάσεις με τη ΝΕΡΙΤ. Πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Μακρυδημήτρης. Νομική σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ, Βίκυ Σουλτανιά, με σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις!

-Υπάρχει όμως και η διαλυμένη, αλλά «αδιάλυτη» ΔΤ με διαχειρίστρια την κ. Αφροδίτη Γουγά. Χωρίς την υπογραφή της και το χρήμα που διαθέτει δεν κινείται τίποτα. Αυτή είναι το κλειδί του φορέα, αφού, με τις δικές της αποφάσεις, και το προσωπικό των διμηνιτών της πρώην ΔΤ, τροφοδοτεί τη ΝΕΡΙΤ η της νοικιάζει το προσωπικό που έχει, και διαχειρίζεται, για να λειτουργεί το νέο «μόρφωμα» των 25 υπαλλήλων.

-Το Υπουργείο Οικονομικών είναι η Τρίτη και πιο δυνατή εξουσία που ασκείται με εντολή του κ. Στουρνάρα από τη γενική διευθύντρια κ. Πηνελόπη Παγώνη!

Έτσι λοιπόν με 3 εξουσίες, αλχημείες και παράνομες αποφάσεις κυβέρνησης και βουλής διέλυσαν έναν υγιή φορέα, και ο ΚαψοΦορτσάκης, ως θεματοφύλακας της νομιμότητας, ταξιδεύει στην απεραντοσύνη των Ωκεανών!!! Έτσι, μέσα από το κόλπο αυτό, και το λογότυπο (Ν), δημιουργήθηκε μία ΝΕΡΙΤ που δεν υπάρχει. Πρέπει να σημειώσω, ότι όλες οι αποστολές, εσωτερικό- εξωτερικό και όλο το πρόγραμμα βγαίνει από τους διμηνίτες της ΔΤ, που εργάζονται για τη ΝΕΡΙΤ, αλλά πληρώνονται, από τη ΔΤ που έχει καταργηθεί. Το συνεργείο που ακολουθεί τον πρωθυπουργό, είναι ιδιωτικό και πληρώνεται από άλλες πηγές!!! Με απλά λόγια «μύλος»,σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Όλο αυτό το πολύπλοκο σύστημα, υπάγεται στο ΥΟΙΚ, με επικεφαλής όπως γράφουμε, την γενική διευθύντρια κ. Πηνελόπη Παγώνη και τη βοηθό της κ. Ε. Τουρκολιά. Χωρίς την δική τους έγκριση και τελική οικονομική απόφαση για τις δαπάνες «παγώνουν» όλα. Τα πρόσωπα που αναφέραμε και πολλά άλλα που κινούν τα νήματα, είναι επιλογές Στουρνάρα και Καψή, ζωή..Νάχουνε οι καλοί μας άνθρωποι, που θα έλεγε και ο αείμνηστος Θανάσης Βέγγος. Η ΝΔ αδιάφορη όπως πάντα κοιμάται!!! Κάποτε θα ξυπνήσει με «χειροπέδες»(..).

Τα 3 αυτά κέντρα εξουσίας. Το τρίπτυχο:Υπουργείο Οικονομικών, διαχειρίστρια εκκαθάρισης ΕΡΤ-ΔΤ και διοίκηση ΝΕΡΙΤ-που κάποιους εξυπηρετεί- βρίσκονται πίσω από τη δυσλειτουργία και αποσύνθεση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Όλα τα άλλα είναι φούμαρα και «μπούρδες». Όσο για το πρόγραμμα που εκπέμπει, δεν αξίζει να αναφερθούμε. Εάν δεν υπήρχαν αθλητικά γεγονότα που είχαν εξασφαλίσει οι προηγούμενες διοικήσεις, το «μαγαζί» θα είχε κλείσει. Αυτά, έχουν οδηγήσει σε αποσύνθεση και δυσοσμία το φορέα που βρίσκεται σε «κώμα».

Εδώ, πρέπει να προσθέσουμε και τις δεκάδες αγωγές των απολυμένων της ΕΡΤ που εκκρεμούν η δικαιώνονται στα δικαστήρια με προσφυγές, ακόμη και στην ΕΕ! Σημειωτέων, ότι η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ για οικονομικούς λόγους την ώρα που ήταν ένας υγιής οργανισμός. Το ΣτΕ, με την 1901/2014 «κυβερνητική» απόφαση,(ψήφοι 15-10, αυτό κάτι λέει) δικαιολόγησε το κλείσιμο. Δεν μας λέει όμως, ποιος θα πληρώσει τα 500, ίσως και περισσότερα εκατ. που έχουν χαθεί τον έναν χρόνο κλεισίματος και γιατί η εξυγίανση δεν έγινε εν λειτουργία(;). Παράλληλα, προκηρύξεις, διαγωνισμοί, προσλήψεις, για 615 άτομα, έχουν βαλτώσει, μέσα από σκάνδαλα και πλαστά έγγραφα ενώ η εισαγγελική έρευνα δεν έχει τελειώσει.

Και τώρα το ανέκδοτο:
Αύριο θα κλείσει το Studio που μεταδίδεται η εκπομπή «Επι-μένουμε Ελλάδα». Θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένα, διότι, θα χρησιμοποιηθεί για την πρακτική εξέταση 12 διαγωνιζομένων του ΑΣΕΠ, στη γνώση και χειρισμό γεννήτριας χαρακτήρων ειδήσεων και εκπομπών. Επειδή έχω περάσει δεκαετίες στους χώρους αυτούς, γνωρίζω τα παιδιά της «ΕΡΤ» που υπηρετούσαν στον συγκεκριμένο τομέα αρκετά χρόνια, και τώρα κάποιοι αναγκάζονται και πάλι να εξεταστούν, μήπως πρέπει οι διαγωνιζόμενοι να εξετάσουν τους εξεταστές; Δεν ντρεπόσαστε ρε «ρεμάλια»!!! Έχετε λύση όλα τα άλλα προβλήματα και θέλετε χειριστές/ριες χαρακτήρων; Από πιο «ψυχιατρικό» κέντρο την κοπανίσατε και δεν σας έχουν συλλάβει ακόμα;

Πολιτική βούληση χρειάζεται φίλοι μου, για την επαναλειτουργία και ένα νέο ξεκίνημα για την ΕΡΤ, με το έμπειρο προσωπικό της, που την κατάντησαν πειραματόζωο. Η αντιπολίτευση δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτε
Keywords
Τυχαία Θέματα