Μαγδα φυσσα: oi aρμοδιοι να δωσουν απαντησεις για την καθυστερηση της δικης...

16:00 2/6/2016 - Πηγή: Fimotro
Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό να παρέμβουν...
για να προχωρήσει η δίκη της Χρυσής Αυγής απηύθυνε η Μάγδα Φύσσα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της πολιτικής αγωγής στην ΕΣΗΕΑ.
«Θέλω να εκφράσω το μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζούμε όλο αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει. Δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν βλέπω από κανέναν αρμόδιο
να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη, με αποκορύφωμα τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη», είπε η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα.
«Για μένα αυτοί που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός», συμπλήρωσε η Μάγδα Φύσσα, καλώντας τους κ. Παυλόπουλο και Τσίπρα να εξηγήσουν στην οικογένεια για ποιο λόγο σημειώνεται όλη αυτή η καθυστέρηση. Πρόσθεσε ακόμη πως οι κατηγορούμενοι είναι έξω, «εκεί που άφησε το αίμα του ο Παύλος» και πως η οικογένειά της είναι υποχρεωμένη να τους βλέπει και να τους ανέχεται.
Για «κοροϊδία» και «εμπαιγμό» έκανε λόγο από την πλευρά του ο Άντρεας Τζελης, εκπρόσωπος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα.
Η Ελευθερία Κουμάντου, μέλος του παρατηρητήριου για τη δίκη της Χ.Α, ανέφερε ότι από τους 69 κατηγορούμενους μόνο πέντε ή έξι δίνουν το «παρών», ενώ –όπως είπε η ίδια- έχουν γίνει 63 δικάσιμοι μέσα σε ένα χρόνο και έχουν εξεταστεί μόνο 16 μάρτυρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα