ΜΑΔΕΡ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΕ 3 ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ 27 «ΠΕΛΑΤΕΣ»


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΓράφει ο Βασίλης ΧήτοςΗ παντρεμένη με Σέρβο Ελληνίδα «Pantrona» που μοίραζε το χασίς σε Εύβοια και Βοιωτία είναι 54 ετών και στην συμμορία είχε εντάξη και τους τρεις γιούς της 26, 24 και 18 ετών. Η μάνα και οι τρεις γιοί της πιάστηκαν από την Δίωξη Ναρκωτικών... Χαλκίδας στο πλαίσιο της έρευνας, που πραγματοποιήθηκε στην Παραλία της Αυλίδας στην Εύβοια, ύστερα εντάλματα σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Χαλκίδας. Στην δικογραφία μάλιστα που σχηματίσθηκε κατηγορούνται ακόμη είκοσι επτά (27) άτομα ως χρήστες και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών (αγορά ακατέργαστης κάνναβης).
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2011, εγκληματική ομάδα με δομημένη και διαρκή δράση, καθώς και διακριτούς ρόλους, με αποκλειστικό σκοπό την εμπορία, διακίνηση και διάθεση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης σε διάφορους χρήστες, στις περιοχές της Χαλκίδας και της Αυλίδας Ευβοίας, αλλά και του Σχηματαρίου Βοιωτίας.
Για την επίτευξη του σκοπού αυτού τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, αρχηγικό ρόλο στην οποία κατείχε η 54χρονη, έρχονταν σε συνεννόηση με υποψήφιους αγοραστές και στη συνέχεια αφού προέβαιναν στην ζύγιση και συσκευασία των ναρκωτικών, πραγματοποιούσαν τις αγοραπωλησίες αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.Μετά από έρευνα στην οικία των δραστών στη Παραλία Αυλίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:τέσσερις (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (94,5) γραμμαρίων,το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών καιτέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.Σημειώνεται ότι ο 26χρονος και ο 24χρονος είχαν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται οι διασυνδέσεις της εγκληματικής ομάδας και το εύρος της δραστηριότητάς της. Ο Σέρβος σύζυγος της 54χρονης δεν σχετίζεται με την υπόθεση καθώς φέρεται να είναι σε διάσταση με την 54χρονη.
Keywords
Τυχαία Θέματα