Μαχη μεχρι την τελευταια στιγμη δινει η συγγρου

11:50 24/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια στη Συγγρού μέχρι την τελευταία στιγμή παρά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σε υψηλά επίπεδα τη διαφορά. Σε συνέχεια των εξορμήσεων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κάθολη τη διάρκεια των δυο...
τελευταίων εβδομάδων σπίτι σπίτι, η προσπάθεια συνεχίζεται ακόμη και σήμερα Σάββατο. Ομάδες στελεχών του κόμματος και της νεολαίας θα κάνουν διανομή εντύπων σε μια τελευταία ημέρα στα διόδια.

Επίςης,
σύςκεψη της ομάδας εκλογικού αγώνα
Συγκάλεσε σήμερα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατιάς, Ανδρέας Παπαμιμίκος για τη ρύθμιση των τελικών οργανωτικών λεπτομερειών ενόψει της ημέρας των εκλογών.

Η οργανωτική ομάδα κρούσης του κόμματος ηταν υπεύθυνη για την οργανωτική αρτιότητα και ετοιμότητα που επέδειξε το κυβερνητικό κόμμα αυτής της fast track προεκλογικής περιόδου. Στις επιτυχίες καταγράφονται οι μαζικές περιοδείες του Αντώνη Σαμαρά ανα την Ελλάδα που καμία σχέση δεν έχουν με τις αντίστοιχες του 2012 . Την ομάδα απαρτίζουν πολύπειρα στελέχη του κόμματος όπως ο γραμματέας οργανωτικού Δημήτρης Μαραβέλιας, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Κωνςταντινος Τςιμαρας, ο γραμματέας πολιτικού σχεδιαςμου Μενέλαος Δασκαλακης, ο Σεραφείμ Τσοκας, ο πρώην γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζγορίτης, ο Μανώλης Αγγελάκας, Κόκκαλης, ο Πατροκλοδ Γεωργιαδης, ο Αντώνης οικονόμου, και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα