Μαχη χιλαρι - τραμπ για την προεδρια των ηπα δειχνει νεα ερευνα...

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΚΑΛΟΠ
Μάχη στήθος με στήθος δίνουν Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ για το προεδρικό...
χρίσμα των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το ινστιτούτο "Rasmussenreports". Η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας αποσπά ποσοστό 36% στην πρόθεση ψήφου ενώ ο πολιτικός της αντίπαλος με την κοφτερή γλώσσα, ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, την πλησιάζει απειλητικά με ποσοστό 36%.

Από
την πλευρά της, πάντως, η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ κάνει ότι μπορεί για να αλιεύσει ψήφους εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016. Κυκλοφορεί στους δρόμους του Μανχάταν ντυμένη casual και φορώντας γυαλιά ηλίου με την μοναχοκόρη της Τσέλσι, η οποία θα την κάνει για δεύτερη φορά γιαγιά, όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ο φακός συνέλαβε τη Χίλαρι και την κόρη της μαζί με τους συζύγους τους να κάνουν βόλτες. Η Τσέλσι έσερνε το καρότσι κάνοντας βόλτα το πρώτο της παιδί, ενώ η γιαγιά Χίλαρι απολάμβανε τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Το φαβορί για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος επιστρατεύει τα μεγάλα όπλα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Αμερικανών, σχολιάζουν πικρόχολα οι κακές γλώσσες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου "Gallup", η Χίλαρι είναι για τους Αμερικανούς η πιο αξιοθαύμαστη προσωπικότητα παγκοσμίως ενώ το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ -μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο- ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση. Για τους Αμερικανούς, ο πρόεδρός τους Μπαράκ Ομπάμα, είναι η πιο αξιοθαύμαστη προσωπικότητα του κόσμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα