Μαχεται για τους σοσιαλ(η)στεσ!...

13:38 19/2/2012 - Πηγή: Fimotro
Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
Για την επιδημία κλοπών από τα διάφορα μουσεία της χώρας έχετε ενημερωθεί επαρκώς από τα δελτία ειδήσεων των καναλιών, και από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, σε διεθνές, μάλιστα, επίπεδο. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τη διαδρομή...
του υπουργού Πολιτισμού, που βρέθηκε ξαφνικά από τα σαλόνια της αριστοκρατίας και τις παρέες των γαλαζοαίματων, στις παρυφές των Εξαρχείων να υπηρετήσει το όραμα του φίλου του Γιώργου για τον σοσιαλισμό.
Την πρώτη ημέρα που πάτησε
ο Γερουλάνος το πόδι του στη Χαρ. Τρικούπη (δεν είχαν μετακομίσει ακόμα στην Ιπποκράτους) έδωσε αυστηρές εντολές στη γραμματέα του ορόφου, μια γνωστή «πρασινοφρουρό» της... ένδοξης εποχής του ‘80. «Να μην με ενοχλήσει κανείς στο τηλέφωνο, εκτός αν με πάρει ο πρίγκιψ Πωλ», είπε αυστηρά ο Π. Γερουλάνος. Η «πράσινη» γραμματέας στην αρχή έπαθε εμπλοκή, ψάχνοντας να βρει ποιος είναι ο πρίγκιψ Πωλ. Στη συνέχεια, όταν έμαθε ποιος είναι, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Ο πρίγκιψ Πωλ ήταν ο γιος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, που διατηρεί πολύ στενή σχέση με τον κ. Γερουλάνο. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο πάντα της... αγωνιστικής του δράσης, ο κ. Γερουλάνος έφευγε διαρκώς για τριήμερα στο Λονδίνο και το Παρίσι, ενώ τις μέρες που βρισκόταν στην Ελλάδα, για να υπηρετήσει τις ανάγκες του σοσιαλισμού, περνούσε τις περισσότερες ώρες του στο γυμναστήριο του Χίλτον, αποφεύγοντας επιμελώς τη Χαρ. Τρικούπη.
Τώρα που βρέθηκε αντιμέτωπος με τις κλοπές στα μουσεία, υπέβαλε την παραίτησή του, προκαλώντας θλίψη και στο φίλο του πρίγκιπα Πωλ, αλλά και στους διάφορους άλλους... γαλαζοαίματους.
Keywords
Τυχαία Θέματα