Λιγη ευαισθησια κyριε υπουργε

10:58 29/9/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Παναγιώτης Παπακωστόπουλος
Στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ που συνεδρίασε πρόσφατα ο K. Αρβανιτόπουλος δεσμεύτηκε οτι θα φέρει τροπολογία με την οποία θα επιτρέπονται οι μετεγγραφές φοιτητών. Χθές πληροφορηθήκαμε οτι τελικά...
άλλαξε γνώμη. Ειλικρινά, αν η πληροφορία μας είναι ακριβής, δεν κατανοούμε τι είναι εκείνο που οδήγησε τον υπουργό σε αλλαγή πλεύσης. Πιθανόν ο φόβος οτι θα γίνει κατάχρηση του δικαιώματος, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.
Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο του κ. Αρβανιτόπουλου αν αυτός είναι ο λόγος τότε πάμε στη λογική πονάει δόντι κόβει κεφάλι. Αυτή δεν είναι όμως λύση. Λύση είναι η εφαρμογή των προυποθέσεων που το υπουργείο θα θέσει. Την ώρα που στενάζουν νοικοκυριά και οι οικογενειακοί προυπολογισμοί έχουν τιναχτεί στον αέρα, δεν είναι δυνατόν να μην δείχνει ευαισθησία το υπουργείο σε ένα τόσο μεγάλο ζήτημα. Ελπίζουμε οτι ο κ. Αρβανιτόπουλος θα αναθεωρήσει την άποψή του και θα καταθέσει την τροπολογία για τις μετεγγραφές φοιτητών που φοιτούν σε διαφορετικές πόλεις. Δεν είναι κρίμα να φτάσουμε στο σημείο να εγκαταλείπουν τις σπουδές τους παιδιά λόγω αδυναμίας των γονέων να συντηρούν δύο σπίτια; Λίγη ευαισθησία κ. υπουργέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα