Λεβεντης: eγω θα ζητουσα ευρωπαιους και οχι τουρκους παρατηρητες...

18:30 13/3/2016 - Πηγή: Fimotro
Εγώ θα ζητούσα Ευρωπαίους και όχι Τούρκους παρατηρητές να βρίσκονται ...
στα νησιά και να επιτηρούν την διαδικασία επανεισδοχής, αν αυτό είναι απαραίτητο, δήλωσε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Ο κύριος Λεβέντης δήλωσε «αντίθετος» με την επίσκεψη Τσίπρα
στη Σμύρνη, καθώς όπως τόνισε μιλώντας στον Σκάι, είναι «άλλο να κραυγάζουν μόνοι τους οι Τούρκοι κι άλλο ενώπιον του έλληνα πρωθυπουργού».

Αναφερόμενος στην ίδια συνέντευξη στο πρόσφατο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, είπε πως κατέθεσε 21 προτάσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς και πως αυτός προτείνει έναν μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, που θα αναλάβει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Δεν θέλω υπουργείο, αλλά «αν μου ζητήσουν να συμμετάσχω, θα αναλάβω τις ευθύνες μου», είπε και διευκρίνισε πως μιλά «για κυβέρνηση τεχνοκρατών». Εκτίμησε ακόμα πως οι ΑΝΕΛ, που «είναι ακροδεξιό κόμμα και δεν έχει μέλλον» και το Ποτάμι παρουσιάζουν μεγάλη πτώση στην εκλογική τους δύναμη.

Ο κύριος Λεβέντης αναφέρθηκε ακόμα και σε συναντήσεις του με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, δηλώνοντας πως οι συναντήσεις αυτές ήταν ευχάριστες και είχαν προφανή σκοπό την συνεργασία. «Εγώ του δήλωσα πως δεν γίνεται να σας φεύγουν βουλευτές και να τους αναπληρώνω εγώ», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα