Λεφτα για ανακαινισεις των γραφειων των συμβουλων του σαμαρα... υπαρχουν!

10:14 5/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Ιωάννης Καλαμίδης
(από το : tokentro.gr)
Ρεσιτάλ αναλγησίας στη ΝΔ. Δεν έχουν πραγματικά το Θεό τους! Έχουν απλήρωτους τους εργαζόμενους πάνω από 3 μήνες, τους...
προμηθευτές όλους πτωχευμένους και ξεπουλημένους και συνεχίζουν να προκαλούν ο Αντώνης Σαμαράς και η παρέα του. Λεφτά υπάρχουν ΜΟΝΟ για τους κολλητούς!
Λεφτά υπάρχουν για να κάνει ο Πρόεδρος περιοδείες – κωμωδία, όπως αυτή της Πάτρας, για να πείσει ότι υπάρχει, στήνοντας φιέστες με ασπρομάλληδες (της Πολιτικής Άνοιξης) και χωρίς βουλευτές...
Και όλα αυτά για να αποφύγει το Συνέδριο.
Λεφτά υπάρχουν για τους συμβούλους του που ανακαινίζουν τα γραφεία τους (προκλητικά) στο πολυτελές οίκημα της Συγγρού, όπου οι εργαζόμενοι πεινάνε και ...καταγγέλλουν!! Πλην των «φίλων» φυσικά, που πληρώνονται στην ώρα τους...και αδρά!!
Λεφτά υπάρχουν για τα λασπο-blogs, για να εξυμνούν το μεγαλείο του Ανδρός και της παρέας του.
Δεν πρέπει να αναρωτιέται κανείς για τη συρρίκνωση της ΝΔ, όταν η ηγετική ομάδα τρώει πίνει ... και λογαριασμό δεν δίνει!! Πολιτικά και οικονομικά!

Υ.Γ.1
Για εκείνους τους Δντές της Συγγρού που «διαμαρτύρονται» ότι είναι άβουλα πλάσματα και απλά εκτελούν εντολές... υπάρχει και η παραίτηση.
Υ.Γ.2
Τα κανόνια που έχει προκαλέσει η παρέα πολλά... και κάποια γνωστά από τα πρωτοσέλιδα. Όμως ο άθλιος τρόπος διαχείρισής τους είναι που τρομάζει... και πολύ σύντομα θα τον παρουσιάσουμε με αποδείξεις. Μία λέξη τους χαρακτηρίζει: ανηθικότητα, για την άποψη που έχουν για την ανθρώπινη υπόσταση.
Υ.Γ.3
100 ημέρες στη Συγγρού ο Πρόεδρος... και δεν έχει βρει μία στιγμή να πει ένα "γεια" στους εργαζόμενους
Keywords
Τυχαία Θέματα