Στη δικαιοσυνη κατα του νεου ιδιοκτητη του "πεντελικον" προσφευγουν οι πρωην εργαζομενοι

23:00 15/5/2016 - Πηγή: Fimotro
ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
Στη Δικαιοσύνη είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Πεντελικόν. Το σκεπτικό τους...
έχει να κάνει με το ότι ο νέος ιδιοκτήτης, Έλληνας ομογενής από την Βενεζουέλα Θ. Δουζόγλου, δεν έχει καμία διάθεση να επαναλειτουργήσει το ιστορικό ξενοδοχείο αντιθέτως το πανέμορφο κτίριο δεν θα αξιοποιηθεί για καμία ξενοδοχειακή ή άλλη δραστηριότητα. Οι εργαζόμενοι του
ξενοδοχείου μαθαίνουν από τους δικηγόρους τους ότι ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά το ξενοδοχείο, αλλά παρά την ανθηρή οικονομική κατάσταση στην οποία εξακολουθεί να βρίσκεται καθώς έφερε τις καταθέσεις του εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα και κάνει διάφορα deals με τραπεζικά δάνεια τα οποία εξαγοράζει από τις Ελληνικές τράπεζες(!), δεν δείχνει καμία διάθεση να επενδύσει στη χώρα, ανοίγοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας στους πρώην εργαζόμενους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, όπως έχουν ενημερωθεί οι εργαζόμενοι του ιστορικού ξενοδοχείου, ο νέος ιδιοκτήτης του κτιρίου, δεν πληρώνει ούτε τους μόνιμους συνεργάτες του παρά την οικονομική άνεση την οποία διαθέτει!
Τα πράγματα για τους πρώην εργαζόμενους είναι εξαιρετικά κρίσιμα και γι αυτό προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη προσπαθώντας να βρουν το δίκιο τους και να επαναλειτουργήσει ως ξενοδοχείο το "Πεντελικόν". Το ρεπορτάζ έχει συνέχεια
Keywords
Αναζητήσεις
πρωην πεντελικον
Τυχαία Θέματα