Κυριε πρωθυπουργε, πρωτα ανασχηματισμο στο μαξιμου και μετα στην κυβερνηση!

12:24 7/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τον Αντώνη Σαμαρά, από άλλες εποχές, και πολύ περισσότερο τις 10ετίες το ΄80 και ΄90, αλλά και όταν έκανε το δικό του κόμμα, θα έχουν διαπιστώσει, ότι τίποτα δεν...
θυμίζει, εκείνο το αγνό παθιασμένο παιδί της πολιτικής. Συνεργάτες και φίλοι του, είμαστε υπερήφανοι για τον Αντώνη και το οραμά του για την Ελλάδα. Έτσι ήθελε να τον φωνάζουμε!

Ανατρέχοντας στο αρχείο μου και βλέποντας,
ονόματα στενών συνεργατών του, από την εποχή που βρέθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών το Εξωτερικών, αλλά και της βραχύβιας παράταξης που ίδρυσε, τα σημερινά, «πρόσωπα» δεν έχουν καμιά σχέση με βαριά ονόματα και κύρος, αλλά και συνεργατών, άλλων Πρωθυπουργών προηγούμενων κυβερνήσεων!

Άρα λοιπόν αν θέλει ο πρόεδρος, μια πραγματική αλλαγή, θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από το Μαξίμου. Αγαπητέ μου κ. Πρωθυπουργέ, γύρο σας έχουν μαζευτεί πολλά «αδέσποτα», που θα έπρεπε να έχετε απομακρύνει. Πολλοί με ρωτούν ποιοι είναι οι στενοί σας συνεργάτες και μου θυμίζουν:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Π. Μολυβιάτης Λ. Τριανταφύλλη, Τ. Λαμπρίας κ,ά.( Κ. Τσάτσος Κ.Παπακωσταντίνου, Α. Παπαληγούρας, Ε. Αβερωφ, Γ. Ράλλης κλπ)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Α. Λιβάνης, Α. Κοκόλα, Χ. Μαχαιρίτσας κ.ά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Π. Μπακογιάννης, Ε. Κυπραίου, Ν. Μπακογιάννη κ.ά.

Όλα αυτά τα ονόματα είναι ενδεικτικά. Θα μπορούσα να αναφέρω δεκάδες άλλα βαριά ονόματα. Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ, η εμπιστοσύνη που δείξατε σε πολλούς συνεργάτες σας και παλιούς φίλους δεν άντεξαν το βαρύ φορτίο της εποχής. Άφησαν τη μεταφορά σε άλλους και σας οδήγησαν σε τραγικά λάθη. Ακόμη κάνατε υπουργό, πρόσωπο, που τη δεκαετία του ΄90 παρακαλούσε να διοριστεί στη βουλή, ακόμη και «κλητήρας». Και τώρα υπουργεύει!!!

Αυτούς λοιπόν πρέπει να τους διώξετε. Τους γνωρίζετε. Ίσως, ένα μόνο πρόσωπο να αξίζει την εμπιστοσύνη σας. Είναι βαρύ και σκληρό αυτό που γράφω, αλλά το λέω μέσα από την καρδιά μου, εκφράζοντας καθημερινούς ανθρώπους που συναντώ, σε μια κατεστραμμένη κοινωνία της οποίας ο ιστός ξηλώνεται συνεχώς. Οι εισηγήσεις, και τα τραγικά λάθη συνεργατών σας από τα « Ζάππεια», μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ-στείλατε τον Καψή να την αποτελειώσει-δεν έχουν τελειωμό. Κι΄όμως αυτά τα πρόσωπα, αντί να τα απομακρύνετε, τους παρέχετε «στέγη» και «τροφή».

Η ευθύνη βέβαια βαρύνει εσάς, ακόμη και για τα πρόσωπα που επελέγησαν για Ευρωβουλευτές. Να μην σας πω τι λέει ο κόσμος, που χτύπησαν ακόμη και πρωτιά. Θα ασχοληθούμε όμως σε άλλη ανάρτηση, αφήνοντας το «μιντιακό» σύστημα, εκτός Ευρωκοινοβουλίου, καταξιωμένα στελέχη, της παράταξης, στέλνοντας για 5 χρόνια πρόσωπα με «μηδέν» προσφορά ψέματα και «μαξιλάρια», από άλλους χώρους.

Κύριε πρωθυπουργέ, αν πράγματι θέλετε αλλαγή πλεύσης, πρώτα κάνετε ανασχηματισμό σε συνεργάτες σας εντός κυρίως Μαξίμου αλλά και εκτός, και μετά στην κυβέρνηση. Με τους ίδιους, δεν μπορείτε να αλλάξετε «ρότα»-έχουν «τακιμιάσει» με άλλες πολιτικές δυνάμεις γιατί έτσι τους βολεύει-και αν το επιχειρήσουν θα βουλιάξουν το «σκάφος» γιατί δεν ξέρουν από... τρικυμίες και θαλασσοταραχή. Καλή επιτυχία στο όραμα, για μια Νέα Ελλάδα!
Keywords
Τυχαία Θέματα