Κυριακος : μονο ανανεωμενη η νδ μπορει να σταματησει τον τσιπρα

12:55 3/11/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ 64ΧΡΟΝΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!
Την ανάγκη για ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του, χθες...
Δευτέρα στην Κατερίνη, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα
και στην πολιτική υπερφορολόγησης της Κυβέρνησης.
«Δώσαμε γήπεδο στην Αριστερά να παίξει μπάλα μόνης της τα τελευταία χρόνια και ήρθε η ώρα να πληρώσουμε το λογαριασμό. Γι’ αυτό πρέπει να μιλήσουμε για τις βασικές ιδέες της Νέας Δημοκρατίας. Η πρώτη προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη και οι επενδύσεις. Όταν με ρωτάνε για το πρόγραμμα μου, απαντώ με τρεις λέξεις: δουλειές, δουλειές, δουλειές. Δεν μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις γιατί δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη των επενδυτών στο πολιτικό σύστημα», επισήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε στους πολίτες ότι αυτό το Μνημόνιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει ως μοναδική του πολιτική την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, των αγροτών, του επιχειρηματία, του μικρομεσαίου. «Όταν αυξάνεις συνέχεια τους φόρους φτάνεις στο σημείο οι πολίτες να μην έχουν να πληρώσουν. Η μόνη δύναμη που μπορεί να σταματήσει τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ είναι η Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε.
Σ.Σ. Fimotro : άργησε αλλά κατάλαβε ο Κυριάκος ότι εάν δεν ανανεωθεί σε όλα τα επίπεδα η ΝΔ ο Τσίπρας θα κάνει πάρτι εφόσον εκλεγεί ο Μεϊμαράκης. Εάν η ΝΔ δεν ανανεωθεί από την κορυφή μέχρι τη βάση δεν έχει καμία τύχη.
Keywords
Τυχαία Θέματα