Κυκλοφοριακο κομφουζιο στην αττικη


Με σημαντικά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο λεκανοπέδιο εξαιτίας της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων...
σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ.

Συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους
γύρω από το Σύνταγμα και πιο αναλυτικά στην Πανεπιστημίου, στη Φιλελλήνων, στην Αμαλίας από Συγγρού μέχρι Σύνταγμα, στην Καλλιρόης από Φιξ έως λεωφ. Βουλιαγμένης, στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμιτζή έως Αμαλίας, στα δύο ρεύματα της Βασ. Κωνσταντίνου και στη Βασ. Σοφίας.

Ακόμα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στη Μεσογείων και την Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη Γαλατσίου στο ρεύμα προς Βείκου, στην Αχιλλέως, στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος του Νεκροταφείου Νίκαιας, στη Μάρνης και στην Κατεχάκη από Αττική Οδό έως Μεσογείων.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην άνοδο της Κηφισίας από τον κόμβο των Αμπελοκήπων έως το Μέγαρο του ΟΤΕ, τμηματικά και στο ίδιο τμήμα της καθόδου.

Τέλος σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται στη λεωφόρο Κηφισού από την Ποσειδώνος προς την λεωφόρο Αθηνών, στη λεωφόρο Αθηνών από Χρηματιστήριο Αθηνών μέχρι πλατεία Καραισκάκη και στην Αθηνών - Λαμίας από λεωφόρο Αθηνών μέχρι Αχαρνών και από Γέφυρα Καλυφτάκη έως τα ΚΤΕΛ.
Keywords
Τυχαία Θέματα