Κρητικοι ετοιμαζουν ''αποβαση'' στη βουλη για τα χημικα της συριας...

17:25 10/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο χημικός οπλισμός της Συρίας απειλεί την Κρήτη, καθώς η καταστροφή τους προβλέπεται να γίνει σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της μεγαλονήσου. Ενάντια σε αυτό...
το εφιαλτικό, όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, σενάριο οι Κρήτες δια μέσου των Ενώσεών τους ετοιμάζουν συγκέντρωση δυναμικής διαμαρτυρίας στη Βουλή.

Την Παρασκευή 11/4/2014 στις 11πμ, κατόπιν σχετικής ερώτησης που κατέθεσαν 51 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,
πρόκειται να συζητηθεί στο Κοινοβούλιο το ζήτημα της καταστροφής των χημικών όπλων της Συρίας νοτίως της Κρήτης. Ολοι οι Κρητικοί της Αττικής, την ίδια ώρα, θα βρίσκονται σε αγωνιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Πολυμελής αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά της Εξουδετέρωσης των Χημικών Όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο θα κάνει «απόβαση» στην πλατεία Συντάγματος. Η Επιτροπή θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, ώστε να ασκηθεί βέτο στον Οργανισμό για την Καταστροφή των Χημικών Όπλων και να αποτραπεί το εφιαλτικό σενάριο. «Σε διαφορετική περίπτωση» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Κρήτες, θα είμαστε όλοι παρόντες στον «τόπο του
σχεδιαζόμενου εγκλήματος».

Στη συνέχεια, στις 15:00 της Παρασκευής, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. από την Παγκρήτια Επιτροπή Αγώνα, στην αίθουσα της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών (Ζαλόγγου 13-15 & Εμμ. Μπενάκη, στον 5ο όροφο). Η ανακοίνωση-αγωνιστικό κάλεσμα των Κρητών καταλήγει χαρακτηριστικά: «Να μην απουσιάσει κανείς! Ο αγώνας είναι ιερός, είναι αγώνας επιβίωσης των Κρητών και όλων των Μεσογειακών λαών».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα