Κρατουμενος κατωτερου θεου...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
Σκηνές από τις οποίες προκύπτει ότι οι ανθρώπινες ζωές στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας δεν έχουν καμία απολύτως αξία, διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου...

Όλα ξεκίνησαν στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται αλλοδαποί, όταν ένας από αυτούς μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής.
Ό άντρας έφερε
τραύματα στο σώμα και κρίθηκε επιβεβλημένη η άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο γι' αυτό και κλήθηκε, όπως προβλέπεται, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το περιπολικό του Τμήματος Μεταγωγών της Πάτρας.
Στις φυλακές έφτασε μετά από λίγο ένα ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον αιμόφυρτο κρατούμενο, αλλά δε μπορούσε να κάνει τη μεταγωγή, αν δεν υπήρχε για λόγους ασφαλείας και περιπολικό συνοδείας, το οποίο για περισσότερο από μία ώρα δεν εμφανιζόταν.
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ''αποβίβασε'' τον τραυματία κρατούμενο καθώς δεν επιτρεπόταν η μεταφορά του χωρίς το περιπολικό συνοδείας.
Το ασθενοφόρο έφυγε αφήνοντας τον τραυματία για να επιστρέψει μισή ώρα αργότερα, μετά από νέα κλίση, αλλά και πάλι το περιπολικό συνοδείας, που, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε, είχε φύγει, με αποτέλεσμα να επαναληφθούν οι ίδιες σκηνές, με τον μαχαιρωμένο κρατούμενο να μη παραλαμβάνεται και πάλι από το ασθενοφόρο και με το όχημα να φεύγει για ακόμα μία φορά χωρίς το περιστατικό.
Κάτω από τις αποδοκιμασίες των κρατουμένων, αλλά και τις αντιδράσεις του προσωπικού που υπηρετεί στο ιατρείο των φυλακών, τελικά, ο αιμόφυρτος κρατούμενος μεταφέρθηκε από το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αφού μετά από δυόμιση ώρες εμφανίστηκε και ένα περιπολικό για να γίνει η μεταφορά με περιπολικό συνοδείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα