Κωνσταντοπουλου : οι δανειστες πραγματοποιουν στην ελλαδα ενα πειραμα υποταγης...

00:26 28/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή ότι οι εταίροι ...
γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το ελληνικό χρέος δεν ήταν βιώσιμο ήδη από το 2010 και
Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι το χρέος αυτό δεν ήταν βιώσιμο ήδη από το 2010 και φυσικά
ποτέ δεν μπορεί να καταστεί βιώσιμο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η Ελλάδα αποτελεί ένα πείραμα υποταγής και όλοι γνώριζαν ότι από τα μνημόνια ουδέποτε διασώθηκε ο λαός, αλλά οι γαλλικές, γερμανικές και ελληνικές ιδιωτικές τράπεζες. «Έσωσαν το τομάρι τους όσοι συνδέουν τα συμφέροντα με εκείνα που ενεργοποιήθηκαν» τόνισε.

«Είναι να απορεί κανείς που εμφανίζονται να πρεσβεύουν την Ευρώπη εκείνοι που αντιπροσωπεύουν τον εφιάλτη του ολοκληρωτισμού, εκείνοι που διεκδικούν η δημοκρατία να υποχωρήσει στις επιταγές και στα τελεσίγραφα που υπηρετούν συμφέροντα τραπεζικά και χρηματοοικονομικά» είπε.

«Η δημοκρατία απογυμνώνει τα συμφέροντα και τις μεθοδεύσεις, το δημοψήφισμα θα αποτελεί πράξη πλειοψηφίας.Για πρώτη φορά μια κυβέρνηση με το νεότερο πρωθυπουργό, επιστρέφει στο λαό και στην πράξη την εξουσία» υποστήριξε.

Χαρακτήρισε δε το τελεσίγραφο των εταίρων ως απόπειρα βίαιης κατάλυσης της δημοκρατίας και ότι το κοινοβούλιο θα αποδείξει ότι δεν εκβιάζεταιαπό κανένα και κυρίως από εξωθεσμικούς παράγοντες.

Αναφερόμενη δε στο δημοψήφισμα τόνισε ότι «ο σεβασμός στο Σύνταγμα, η αφοσίωση στην πατρίδα αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Έχουν αποφασίσει να πάρουν την τύχη και τη μοίρα στα χέρια τους και το κάνουν με πείσμα, αισιοδοξία, αναφορά στην ιστορία».

Απευθνυθηκε μάλιστα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντάς του ότι στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου θα δοθεί η ευκαιρία σε 100.000 νέα παιδιά να ψηφίσουν για πρώτη φορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα