Κολυμβητης χαθηκε και βρεθηκε αναισθητος ανοιχτα της ευβοιασ!

12:36 19/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε και περισυνελέγη από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ένας 46χρονος κολυμβητής που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Γιαννίτση στη νότια Εύβοια. Ερευνες διεξάγονται από...
σκάφη του Λιμενικού και στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Ιωάννη Πόρτο, στην Τήνο, όπου επίσης αγνοείται από το μεσημέρι μια λουόμενη.
Κολυμβητής χάθηκε και βρέθηκε αναίσθητος ανοιχτά της Εύβοιας
Ο 46χρονος μεταφέρεται στο Μαραθώνα Αττικής από όπου
θα τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Αττικής.
Στην Τήνο οι έρευνες συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πόρτο, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι 7 μποφόρ. Στην έρευνα για την κολυμβήτρια συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη.
Στο μεταξύ στον απεγκλωβισμό 11 ατόμων από τη νησίδα Ασπρονήσι της Μυτιλήνης, προχώρησε χθες βράδυ το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, με πλοίο ανοιχτής θαλάσσης.
Τέσσερις άνδρες, τέσσερις γυναίκες και τρία παιδιά είχαν μεταβεί νωρίτερα στο σημείο με μηχανοκίνητη βάρκα, εγκλωβίστηκαν στη νησίδα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, καθώς στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 7 μποφόρ.
Το σκάφος του λιμενικού επιβίβασε τις τέσσερις γυναίκες και τα τρία παιδιά, καλά στην υγεία τους, ενώ οι τέσσερις άνδρες κατέπλευσαν αυτοδύναμα με την μηχανοκίνητη βάρκα στο λιμενίσκο Ασπροπόταμου.
Keywords
Τυχαία Θέματα