Κλοουν για παιδικα παρτι μαχαιρωσε 11χρονο σε ξενοδοχειο!!!

09:26 15/5/2013 - Πηγή: Fimotro

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχτηκε ένα παιδάκι στην Χερσόνησο στην Κρήτη από τον κλόουν του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε με την οικογένειά του. Το παιδί ηλικίας 11 ετών δέχτηκε 11 μαχαιριές στο θώρακα...
και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή!

Το παιδάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το μεσημέρι η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Οι
αστυνομικές αρχές από τα ξημερώματα βρίσκονται επί ποδός για την εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής επίθεσης, ενώ έχει συλληφθεί ένας Ολλανδός υπάλληλος του ξενοδοχείου, που φέρεται να έχει ομολογήσει πως είναι ο δράστης της επίθεσης στο ανήλικο παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος κλόουν επιτέθηκε στο παιδί επειδή ο μικρός του έκλεψε την τσάντα με τα παιχνίδια!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μικρό παιδάκι είναι ρωσικής καταγωγής και βρίσκονταν με την οικογένεια του στην Κρήτη για διακοπές. Οι γονείς του ανήλικου παιδιού είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του όμως κανείς δεν περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση.

Ο 11χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου.

Πηγή: Flashnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα