Κλειστη για παντα... η εισοδος της ερτ - συμβολο οι χειροπεδεσ!!!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«Η ζωή αλλάζει, μα δεν χάνεται. Η ελπίδα σβήνει, μα δεν πεθαίνει.
Η αλήθεια σκεπάζεται, μα πάλι ξαναλάμπει»
Percy Bysshe Shelley Άγγλος ποιητής.
Τα λόγια αυτά του ρομαντικού...
ποιητή, ταιριάζουν απόλυτα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το ναό της ελευθερίας του λόγου, της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας, του πολιτισμού, της έκφρασης. Οι ταγοί της δημοκρατίας και της συνταγματικής, τάξης, πρόδωσαν τον όρκο τους, επιτρέποντας στα κρανοφόρα ΜΑΤ
να δέσουν με χειροπέδες και να φιμώσουν την ελεύθερη φωνή της Ελλάδας. Κάτι που δεν έκαναν δικτάτορες και κατακτητές(!). Έβαλαν χειροπέδες, στον Έλληνα και την Ελλάδα, το φως της ανθρωπότητας. Το φάρο ενός γαλαξία, στα βάθη του σύμπαντος!

Μια συγκυβέρνηση, με ανεξέλεγκτη άσκηση εξουσίας, δεσποτική και αυθαίρετη συμπεριφορά, πολιτικού οδοστρωτήρα, πέρασε όλη τη διαστρωμάτωση της Ελληνικής κοινωνίας, με την επίκληση των θυσιών για ένα καλύτερο αύριο. Ποιόν ρωτήσατε κύριοι αν θέλει να κάνει τις θυσίες που εσείς τον αναγκάζετε να κάνει;

Η ΕΡΤ δεν έκλεισε! Είναι μύθος! Μοιάζει σαν παραμύθι, σαν όνειρο, σαν φαντασία, σαν όραμα, που σιγά-σιγά θεριεύει! Διαπράξατε ένα κοινωνικό έγκλημα, μισαλλοδοξίας και τυφλού οικονομικού φανατισμού. Οι χειροπέδες της ΕΡΤ, πρέπει να γίνουν μάθημα για τις επερχόμενες γενιές, όπως και η «πόρτα» του πολυτεχνείου. Γι'αυτό και η κεντρική είσοδος της ΕΡΤ, σαν σύμβολο της ελευθερίας της έκφρασης, πρέπει να παραμείνει κλειστή για πάντα(!) με κρεμασμένες τις χειροπέδες στέλνοντας ένα μήνυμα και θυμίζοντας στους μελλοντικούς πολιτικούς επιβήτορες, που ασελγούν εν ονόματι της δημοκρατίας(!) ποτέ ξανά(!!!).

Η σημερινή συγκυβέρνηση μοιάζει σαν μια «Ξανθιά ωραία» γυναίκα πάνω στο κρεβάτι, που προσποιείται με πολλούς τρόπους την απόλαυση της «ηδονής», ενώ η Γερμανική συμπεριφορά και η τρόικα την διαψεύδουν. Ακόμα και με τα ΜΑΤ δεν της επιτρέπουν, αυτή τη φυσική απόλαυση της ηδονής!!!

Δεν θέλω να εξισώσω τις «χειροπέδες» με το Πολυτεχνείο η την πύλη του Πατριαρχείου, με τον Γρηγόριο τον Ε', που παραμένουν για πάντα «κλειστές», αλλά έχει έναν συμβολισμό, για τέτοιου είδους επεμβάσεις σε ιερούς χώρους από κρανοφόρα τμήματα των ΜΑΤ. Τι ειρωνεία! 11 Ιουνίου 2013, η Ελλάδα έχανε την Εθνική της φωνή. 11 Ιουνίου 1184 π.χ. η Τροία πέφτει στα χέρια των Ελλήνων, κατά τον Ερατοσθένη. 7 Νοεμβρίου 2013 , τα ΜΑΤ εισβάλουν στο ναό της ελευθερίας της έκφρασης. 7 Νοεμβρίου 1921, ο Μπενίτο Μουσολίνι ιδρύει το Εθνικό Φασιστικό Κόμμα (PNF).

«Η αλήθεια, κατά τον -Πολύβιο- είναι η πιο ισχυρή Θεά, αυτή που κυβερνάει τους ανθρώπους με τόσο αυταρχική κυριαρχία. Γιατί αν και πολλοί την πολεμούν και πολλές φορές το ψέμα κρύβεται κάτω απ' την αληθοφάνεια, αυτή στο τέλος πάντα θριαμβεύει, νικώντας κάθε αντίσταση».

Αυτή την αλήθεια που μας κρύβουν, αγαπητοί φίλοι, αυτή θα θριαμβεύσει, όταν αυτοί θα μας αποχαιρετούν με μαντήλι καλαματιανό, και όταν θα ξεπεζεύουν!!!!! Ο σημερινός αυταρχισμός διανθισμένος με ένα δογματικό μείγμα, πολιτικής βίας, η Ελληνική κοινωνία. πρέπει να τον αποβάλλει...

Ο σκληρός δογματιστής, είναι συνώνυμο του αυταρχισμού ο οποίος δεν μπορεί να επιδείξει ευελιξία και επινοητικότητα όταν πρέπει να λειτουργήσει ορθολογικά.
Παραμένει προσκολλημένος στις δικές του πεποιθήσεις, θαυμάζοντας συνήθως κάτι άπιαστο όπως το μύθευμα ότι στο παρελθόν όλα ήταν καλύτερα ή ότι η εφαρμογή των πεποιθήσεών του, του επιφυλάσσει ένα λαμπρό μέλλον, και αυτό είναι επικίνδυνο. Αυτό ακριβώς το δόγμα πρεσβεύουν οι σημερινοί κυβερνητικοί εταίροι, αγνοώντας την κοινωνία.

Η πολιτική θεώρηση του Μουσολίνι, στηριζόταν στην υποτιθέμενη «υπέρβαση» των κατεστημένων πολιτικών οριοθετήσεων αριστεράς, δεξιάς, κέντρου, θέτοντας τον φασισμό πέρα και πάνω από αυτές. Επαγγελλόταν ριζοσπαστικές αλλαγές, χωρίς όμως ποτέ να παρουσιάζει επίσημο πρόγραμμα και τρόπους εφαρμογής τους. Γενικότερα, η πρακτική του, είχε να κάνει με τον έντονο «θεατρινισμό», που εκδήλωνε, και την οξεία ρητορεία του με τάσεις υπερβολής και εντυπωσιασμού. Η συνέχεια είναι γνωστή(!).

Νομίζω ότι τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα δεν θα ζήσουμε. Πρέπει όμως οποιοδήποτε μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα προκύψει, στην είσοδο της ΕΡΤ, δίπλα από την κλειστή πόρτα..με χειροπέδες, να τοποθετήσει μαρμάρινη «πλάκα» με τα ονόματα όλων των μελών της κυβέρνησης. Ημερομηνία εισόδου των ΜΑΤ και την επιγραφή ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ(!!!) για να θυμούνται οι παλιοί και να διδάσκονται οι νέοι!

Να καταργήσει το νόμο ΝΕΡΙΤ, και να επαναφέρει το λογότυπο της ΕΡΤ, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ευέλικτο ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Φορέα, που να ανταποκρίνεται, στις ανάγκες του Ελληνικού λαού και απανταχού Ελληνισμού. Μακριά από παθογένειες και αγκυλώσεις του παρελθόντος, στέλνοντας το σήμα της ΕΡΤ και την εικόνα της Ελλάδας σε κάθε γωνιά της Γης, αντάξιο της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους!
Keywords
Τυχαία Θέματα