Κινηματογραφικη ληστεια με θυμα οδηγο στην πρεβεζα...

20:31 28/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Ούτε σε αστυνομική ταινία δεν διαδραματίζονται οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά σε ένα νεαρό οδηγό ...
αυτοκινήτου στην Πρέβεζα, όταν εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που του έκλεισαν τον δρόμο και δέχθηκε ομαδική επίθεση από επτά νεαρούς ληστές οι οποίοι τον τραυμάτισαν!

Ο 30χρονος ακινητοποίησε αμέσως το αυτοκίνητο που οδηγούσε, όταν είδε τα δυο άλλα να ορμούν μπροστά του και να σταματούν ξαφνικά. Οι επιβάτες βγήκαν από μέσα , τον πλησίασαν πεζοί και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ ένας από αυτούς τον τραυμάτισε στο κεφάλι με κατσαβίδι! Αμέσως μετά, άρπαξαν από τις τσέπες του
80 ευρώ, μπήκαν ξανά στα αυτοκίνητά τους και εξαφανίστηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αιμόφυρτος, ο άτυχος οδηγός, κατέφυγε στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Ασφάλεια. Η έρευνα που ξεκίνησε αμέσως οδήγησε στην εξιχνίαση της κινηματογραφικής ληστείας και την ταυτοποίηση των δραστών. Δυο από αυτούς, ηλικίας 24 και 17 χρόνων συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας κατηγορούμενοι για ληστεία, ενώ οι υπόλοιποι πέντε συνεργοί τους ηλικίας από 19 ως 29 χρόνων αναζητούνται.
Keywords
Τυχαία Θέματα