Κηδεια " μπαρτσα, με "νεκροθαφτη" ματιε (βιντεο)

15:31 11/9/2016 - Πηγή: Fimotro
Ο Γάλλος έχασε το άχαστο στο 49', η Μπαρτσελόνα δεν έφτασε στην ανατροπή του σκορ μέσα σε 4' στην επανάληψη και η Αλαβές την τιμώρησε στο 64' (1-2). Μέσι, Ινιέστα και Σουάρες που μπήκαν από τον πάγκο δεν απέτρεψαν το κάζο από την νεοφώτιστη...
Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε το Σάββατο στην Πριμέρα, με την Αλαβές να εκμεταλεύεται πως ο Λούις Ενρίκε κατέβασε μια εναλλακτική ενδεκάδα, να κάνει την ..."κλοπή" της χρονιάς και να το σκάει σαν κυρία (νικήτρια) απο το Καμπ Νού.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 39΄ με τον Ντέιβερσον αλλά παρότι με το "καλημέρα" στην επανάληψη οι "μπλαουγκράνα"
ισοφάρισαν με τον Ματιέ, ο Γάλλος στην συνέχεια έμελλε να αποδειχθεί ο μοιραίος παίκτης τους. Κι αυτό αφού στο 49΄ ο Ματιέ σε μια επίδειξη υψηλής...αμπαλοσύνης θυμησε σε όλους την κλισέ ποδοσφαιρική ατάκα... "αυτό το γκολ δεν χάνεται με τίποτα"( αν και αποδεδειγμένα όλα μπαινουν και όλα χάνονται). Αν σε εκείνο το σημείο, μεσα σε τεσσερα λεπτά δηλαδή, η Μπαρτσελόνα έκανε την ολική ανατροπή στο σκορ πιθανότατα θα έριχνε στο καναβάτσο την Αλαβές.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο Ματιέ στο 64΄ υπέπεσε σε ενα φτηνο πούλημα της κατοχής, σε σημείο που αποδείχθηκε...λουκούμι για να κάνει με το ιδανικό πλασέ ο Ιμπάι Γκόμες το 1-2.

Η... επιστράτευση απο τον πάγκο των Μεσι, Ινιέστα και Σουάρες( είχε δοθεί...ρεπό και στον Πικέ) δεν απέτρεψε το μοιραίο για την Μπαρτσελόνα. Με την μπάλα να μπαίνει δύσκολα στην μικρή περιοχή της Αλαβες και οι προσωπικές ενέργειες του Νειμάρ να μην φτάνουν, οι γηπεδούχοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρίκα με τον Μέσι στο 92΄για να ισοφαρίσουν.

Επειδή ομως και η ιστορία επαναλαμβάνεται και ...όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν, πριν απο 6 χρόνια, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010, η "Μπάρτσα" είχε υποστεί αντίστοιχο κάζο απολ την επίσης νεοφώτιστη Χερκουλες με 0-2 στο Καμπ Νου. Εκείνη η ηττα είχε θεωρηθεί σχεδόν...ανεξηγητη και σιγουρα έμεινε αξέχαστη στους "μπλαουγκράνα"(την μνημονεύουν απο τότε καθε χρόνο). Ισως αυτό κάνει ...ελαφρύτερες τις τύψεις του μοιραίου Ματέ ή και του Λουίς Ενρίκε που μάλλον κάπου υποτίμησε την Αλαβες και το πλήρωσε. Η τελευταία πάντως μπορεί να υπερηφανεύεται για τον παληκαρίσιο...θαύμα της
Keywords
Τυχαία Θέματα