Κεντρο για νεους επιχειρηματιες ανοιγει η google στη μαδριτη...

22:48 8/10/2014 - Πηγή: Fimotro
Ετοιμη να εγκαινιάσει ένα ακόμα χώρο στον οποίο θα στεγάζονται υπηρεσίες παροχής βοήθειας για νέους επιχειρηματίες είναι η Google. Μετά το Σαν Φρανσίσκο, ...
το Λονδίνο και το Τελ Αβίβ, σειρά παίρνει η Μαδρίτη.

Ο συγκεκριμένος χώρος θα προσφέρεται σαν σημείο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών, για ανθρώπους που θέλουν να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια, μαθαίνοντας παράλληλα χρήσιμα πράγματα που θα τους βοηθήσουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Αυτός
ο επιχειρηματικός κόμβος αναμένεται να μπει σε πλήρη λειτουργία το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, ενώ στο πρόγραμμα βρίσκονται τρεις ακόμα πόλεις. Η Σεούλ, η Βαρσοβία και το Σάο Πάολο.

Οι εν ενεργεία κόμβοι αναμένεται να επικοινωνούν μεταξύ τους, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας.

Σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας αυτή την κίνηση, η Google δήλωσε πως διαπίστωσε μια αύξηση στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων στη Μαδρίτη και αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε την εταιρία στο να συμμετάσχει σε αυτό το ρεύμα και να επενδύσει στην Ισπανία εκ νέου.

Ο παγκόσμιος διαδικτυακός κολοσσός έχει ήδη οργανώσει κατάλληλα δυο ορόφους στο κτίριο Torre Picasso, όμως ο χώρος δεν επαρκεί για τις ανάγκες του εγχειρήματος. Έτσι αναμένεται να υπάρξει μετακόμιση σε νέο κτίριο, πιθανώς, στα περίχωρα της ισπανικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα