Καθε ωρα ερευνες της αντιτρομοκρατικης και σε ενα σπιτι...

23:37 4/10/2014 - Πηγή: Fimotro
Δίχτυ ερευνών σε όλη την Αθήνα έχει απλώσει η αντιτρομοκρατική μετά τον εντοπισμό 50 κλειδιών στην κατοχή του Αντώνη Σταμπούλου...
Από το πρωί αστυνομικοί και άνδρες της σήμανσης πραγματοποιούν έρευνες σε τρία σημεία καθώς στόχος της ΕΛΑΣ είναι να ταυτοποιήσουν όλες τις κλειδαριές που ανοίγουν τα κλειδιά αυτά.
Το πρώτο κομμάτι της έρευνας αφορά το πατρικό σπίτι του Σταμπούλου στην οδό Βύρωνος και ειδικότερα τη μεζόνετα που του ανήκε στο τριώροφο κτίσμα. Μολονότι
μέχρι στιγμής η έρευνα δεν έχει αποδώσει κάτι, οι αξιωματικοί πιστεύουν οτι θα βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει με την υπόθεση.

Η δεύτερη έρευνα αφορά διαμέρισμα που εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Δροσοπούλου και Καλλιφρονά. Αν και δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις ότι μπορεί να υπήρχε σε αυτό κρυμμένος οπλισμός, θεωρείται πλέον ότι αποτελούσε στεγανό χώρο συνάντησης πριν και μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, στην Καλλιφρονά 13 στον α' όροφο, βρίσκονται ήδη τόσο η Αντιτρομοκρατική όσο και η Σήμανση και το «ξεσκονίζουν» για τυχόν στοιχεία.

Το τρίτο κομμάτι της μέχρι στιγμής έρευνας αφορά το εργαστήριο της μιας εκ των αδερφών του Αντώνη Σταμπούλου στο Θησείο με τους αστυνομικούς να ερευνούν αν ο 31χρονος είχε κρύψει κάποιο αντικείμενο ή αντικείμενα που σχετίζονται με τη δράση του.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και άλλες έρευνες καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν με καταιγιστικό ρυθμό να εντοπίζουν νέα στοιχεία για τη δράση του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη.
Πηγή :protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα