Καψης - ταγματαρχης δουλευουν η αγνοουν τη νδ

09:35 7/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Παλιός Χ"
Κύριε Σαμαρά, κύριε Μιχελάκη, κύριε Μπούρα, κύριε Μουρούτη έλεος! Γνωρίζετε ότι έχετε στον κόρφο σας δύο φίδια που εκκολάπτουν αυγά; Γνωρίζετε ότι η ΕΡΤ θυμίζει την εισβολή του 1981 και τη Ζαλοκώστα, με Μαρούδα, Κωστόπολο...
Ρουμπάτη, Λαλιώτη κλπ. Κύριε Καψή αυτοί που σας έγραψαν την απάντηση προς τον κ. Κεδίκογλου ή αγνοούν το αντικείμενο ή σας δουλεύουν. Αν την απαντησή σας τη διαβάζατε μπροστά σε ακροατήριο της ΕΡΤ
δεν γνωρίζω αν έπεφταν τα ίδια ευγενή προϊόντα όπως στον Νταλάρα ή κάτι διαφορετικό!
Κύριε Καψή, αλήθεια μέσα σε 3 μήνες, πώς καταφέρατε να μάθετε τη συμβαίνει στη δημόσια τηλεόραση και να λέτε:
«Η ΕΡΤ την τελευταία διετία μείωσε το ετήσιο κόστος λειτουργίας της κατά 150 εκατομμύρια ευρώ. Δεν Γνωρίζω, κατά συνέπεια, σε ποια λεηλασία αναφέρεται ακριβώς ο κύριος Κεδίκογλου».
Mιλάτε για άλλο κανάλι; Γνωρίζετε που είναι το ραδιομέγαρο; Υπάρχουν υπηρεσίες που λειτουργούν; Υπάρχει πρόγραμμα, παραγωγές; Όλα τα στούντιο κάθονται και μιλάτε για 150 εκατομμύρια; Ελάτε στο ραδιομέγαρο και μιλήστε με τους εργαζόμενους να δείτε πως κουνάνε το μαντίλι.
Όταν θα αποχαιρετά την ΕΡΤ ο Ταγματάρχης και οι συν αυτό! Θα αφήνουν πίσω τους μια διαλυμένη ΕΡΤ και αποκαΐδια. Όσο ποιο γρήγορα αποχωρήσουν τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχει η Δημόσια τηλεόραση. Αυτό όμως πρωτίστως, πρέπει να το καταλάβει η ΝΔ, διότι Καψης-Ταγματάρχης είναι το δίδυμο που εκκολάπτει τα αυγά που θα κακαρίζουν στο μέλλον! Για να πάμε ομαλά στις εκλογές, μια και μόνη λύση υπάρχει, η ΝΔ να ζητήσει την άμεση απομάκρυνση της διοίκησης της ΕΡΤ. Αν υπάρχει άλλη συμφωνία παραμονής να μας το πουν ευθέως. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Και αν κάποια στελέχη τις ΕΡΤ προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες με τη Συγγρού, για να διασωθούν, είναι πολύ αργά, ας το ξεχάσουν γιατί θα εκτεθούν!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα