Καπερναρος κατα οικογενειας παπανδρεου

ΟΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΟ ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος «χτυπά» τη «Μαμά Μαργαρίτα» για την καταπάτηση του αιγιαλού στη βίλα της στην Αλμυρή Κορινθίας, ενώ κάνει «ασήκωτο» και τον δημόσιο υπάλληλο Καράμπελα. «Ο νόμος 2971/2001 ορίζει... σαφώς –αναφέρει ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ- πως ο αιγιαλός πρέπει να είναι 50 μέτρα, στην παρούσα περίπτωση δεν τηρείται, καθώς η απόσταση από την περίφραξη του οικοπέδου έως την οριογραμμή του αιγιαλού δεν ξεπερνά το 1,5 μέτρο. Ο προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Κορινθίας, Νικόλαος Καράμπελας, ισχυρίστηκε ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται
στην πάροδο των χρόνων,που έχει ως συνέπεια «η θάλασσα να έρχεται στην ακτή». Προφανώς, ο κ. Καράμπελας υπονοεί ότι η Κορινθία είναι η πρώτη περιοχή στον πλανήτη Γη, που έχει υποστεί τις συνέπειες της τήξης των παγετώνων της Αλάσκας και της Γροιλανδίας.
Επειδή,σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες επιστημόνων η άνοδος της στάθμης των θαλασσών του πλανήτη έχει αγγίξει τα 11,1 χιλιοστά την τελευταία εικοσαετία,1) Υπάρχει μελέτη που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Κορινθίας ότι στο συγκεκριμένο σημείο «η θάλασσα έρχεται προς την ακτή» (κατά 48,5 μέτρα); Αν ναι, να κατατεθεί η μελέτη.2) Σε ποιες ενέργειες προέβη ο προϊστάμενος της κτηματικής υπηρεσίας Κορινθίας,Νικόλαος Καράμπελας, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής από αυτό, το άκρως επικίνδυνο φυσικό φαινόμενο;».
Keywords
Τυχαία Θέματα