​καντο οπως ο παλαιοκωστας

17:01 3/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο ΧΡΙΣ. ΞΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΟΠΑΚΕΤΟ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
Ο Ξηρός … αβασάνιστα άφησε την ταυτότητά του και πήγε να το κάνει όπως ο Παλαιοκώστας (ο νεότερος) με το τρομοπακέτο που σκότωσε τον Βασιλάκη, υπαστιστή του...
Μιχ. Χρυσοχοΐδη μέσα στο γραφείο του στην Κατεχάκη. Το μισό κιλό ΤΝΤ χύμα και σε πλάκα δεν άφηνε περιθώρια για … λάθη σε περίπτωση έκρηξης από το γιο του παπά σε δέμα της Αγίας Γραφής. Όσοι θα ήταν μέσα στο γραφείο του ΑΤ Φωκίδας θα γνώριζαν βέβαιο θάνατο.
Από την χειρουργική εξουδετέρωση ο εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε ατόφιος μέσα στο χοντρό βιβλίο-παραλλαγή της Αγίας Γραφής. Έτσι στη συνδεσμολογία ανιχνεύτηκε γενετικός τύπος άνδρα DNA [ιδρώτας] ο οποίος ταυτίζεται με τον ίδιο γενετικό τύπο άνδρα που ανιχνεύτηκε σε αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν - κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησε για τη μεταφορά - διαφυγή του, από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, την 05-01-2014, ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός. Όπως ανέφερε στο Fimotro αξιωματούχος της Κατεχάκη «Χρησιμοποιήθηκε περίπου πενταπλάσια ποσότητα εκρηκτικής ύλης απ’ ότι στην περίπτωση Βασιλάκη. Στην περίπτωση του ΑΤ Φωκίδας θα ήταν σαν να έσκαγαν 8-10 χειροβομβίδες ταυτόχρονα μέσα σε οχτώ τετραγωνικά μέτρα …». Στην περίπτωση Βασιλάκη πάντως οι αρχές θεωρούν πως ο δραπέτης Παλαιοκώστας υπήρξε ο «μεταφορέας» του τρομοπακέτου και όχι ο «κατασκευαστής». Σε κομμάτι του φακέλου είχε βρεθεί δακτυλικό του αποτύπωμα χωρίς ποτέ ο ίδιος μέχρι και σήμερα να διαψεύσει τη συμμετοχή του σε ενέργεια που στόχευε απ’ ευθείας τον τότε υπουργού δημοσίας τάξης.
Keywords
Τυχαία Θέματα