''kaneiς δεν πιστευει οτι ο βενιζελος θα ριξει την κυβερνηση αν δεν ψηφιστει η ελια''...

18:05 8/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Το εκλογικό δίλημμα που έθεσε προ ημερών ο Βαγγέλης Βενιζέλος κλήθηκε να σχολιάσει μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης τον «Βήμα» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής...
και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπάθησε να βάλει στόχο
λέγοντας ότι "αν με μαυρίσετε, θα ρίξω την κυβέρνηση", κατάφερε δύο πράγματα: Πρώτον να τραυματίσει την κυβερνητική σταθερότητα και αυτοπεποίθηση του κ. Σαμαρά και δεύτερον, δεν κατάφερε να πείσει κανέναν Ελληνα, διότι κανείς δεν πιστεύει ότι ο κ. Βενιζέλος θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ εάν δεν ψηφιστεί η Ελιά και θα προκληθούν εκλογές, με ευθύνη Βενιζέλου. Διότι δεν θα βρει ούτε την ψήφο του τότε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο ίδιος είπε πως για τον ΣΥΡΙΖΑ «πρωτιά έστω και με μία ψήφο θα είναι νίκη και νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη των ευρωεκλογών με ποσοστό που θα είναι πάνω από το άθροισμα των ποσοστών ΝΔ και Ελιάς θα είναι θρίαμβος και προάγγελος θετικών πολιτικών εξελίξεων».

Για την αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε: «Θεωρώ προσβλητικό για τη χώρα να λέει ο Πρωθυπουργός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αγαπά τη Ελλάδα και την πατρίδα και την υπονομεύει. Ή να βγάζει ανακοινώσεις το γραφείο Τύπου της ΝΔ - ανακοινώσεις που μας χαρακτηρίζει τρομοκράτες ή οπαδούς της Κορέας ή υποστηρικτές ληστών και δολοφόνων» ενώ επέμεινε πως «δε θέλουμε την τεχνητή πόλωση και την επιστροφή σε έναν φανατισμό και πολωτισμό που οδηγεί στη δεκαετία του '50».

Σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης o Δημήτρης Παπαδημούλης κλήθηκε να μιλήσει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, λέγοντας: «Ο στόχος είναι να πολλαπλασιάσουμε γενικά την παρουσία μας και στις περιφερειακές εκλογές, όπου μετράνε περισσότερο τα πρόσωπα και έχουν έτσι πιο έντονο πολιτικό χαρακτήρα, έχουμε στόχο την έντονη παρουσία μας στο β’ γύρο και σε κάποιες από αυτές να τις κερδίσουμε Είναι βέβαιο, όμως, ότι τα κεντρικά πολιτικά συμπεράσματα θα βγουν από την κάλπη των ευρωεκλογών, διότι εκεί αναμετρώνται πολιτικές προτάσεις για το αύριο και για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και για την ίδια την Ευρώπη που είναι σε κρίση».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα