''καλυτερα εκλογες, με σηφουνακηδες και μωραιτηδες η κυβερνηση θα πεσει το επομενο διμηνο''...

Γκάφα ή εσκεμμένη παραδοχή της άποψης πολλών ότι η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών είναι επιλογή και του συγκυβερνώντος ΠΑΣΟΚ επειδή η Κοινοβουλευτική Ομάδα...
του κόμματος δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει συντεταγμένα; Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του ακούγοντας το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα να μεταφέρει σε συνομιλητή του με τον οποίο μιλά στο τηλέφωνο την τακτική του ΠΑΣΟΚ για τις
τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

«Ο Βενιζέλος λέει κάτι συγκεκριμένο» λέει ο κ. Ρήγας που μιλά με άγνωστο πρόσωπο στο κινητό του τηλέφωνο αγνοώντας ότι η συνομιλία του καταγράφεται από το ανοιχτό μικρόφωνο τηλεοπτικής κάμερας.

«...επειδή όμως όλα αυτά δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να υλοποιηθούν κι επειδή η κυβέρνηση -έτσι όπως είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ -ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά- με Σηφουνάκηδες, με Μωραϊτηδες θα πέσει μέσα στους επόμενους δυο μήνες καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι» τονίζει ο κ. Ρήγας -γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Χωρίς περιστροφές, ο κ. Ρήγας παραδέχεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι συμπαγής αναφέροντας μάλιστα το παράδειγμα των κυρίων Σηφουνάκη και Μωραϊτη οι οποίοι έχουν πλήρως αποστασιοποιηθεί από τις κεντρικές επιλογές του κ. Βενιζέλου και πραναγγέλει ότι αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση η κυβέρνηση θα πέσει μέσα στο επόμενο δίμηνο. «Καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι» λέει συμπερασματικά ο κ. Ρήγας.

«Ο Βενιζέλος δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να χρεωθεί αυτός την αποτυχία της ιστορίας» λέει στη συνέχεια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.
Keywords
Τυχαία Θέματα