Καλη χρονια με νεο logo!

18:12 3/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Θα ήθελα, κατ αρχάς, να απευθύνω κι εγώ τις ευχές μου σε όλον τον κόσμο αλλά και σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες του μεγαλύτερου και αποκαλυπτικότερου ελληνικού ειδησεογραφικού portal-blog, για...
μίανκαλή χρονιά, έστω και λίγο καλύτερη από την προηγούμενη, με υγεία, αγάπη, ηρεμία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!
Είμεθα όλοι, θέλω να πιστεύω, πολύ ευτυχείς μιας και το νέο έτος ξεκίνησε για την χώρα μας εντυπωσιακότατα: έφερε σε όλους μας τον νέο λογότυπο του νέου πλέον ΣΥΡΙΖΑ! Οποία συγκίνησις….
Τρεις
έγχρωμες – κυματίζουσες ελαφρώς - σημαίες, κόκκινη μπροστά βεβαίως (διά το κομμουνιστικόν του θέματος, άνευ σφυροδρέπανου, διά το όχι και τόσο κομμουνιστικόν του θέματος ! ), πράσινη πιο πίσω (διά το φιλοπαναθηναικόν και φιλοφαρμακευτικόν του θέματος και/η διά το νέο πασοκικόν του θέματος) και, τέλος, μία μωβ (διά το αισθητικόν του θέματος, διότι δεν μπορώ ακόμη να συλλάβω την σύλληψη!!) ενώ στο βάθος ψηλά, εξέχουσα θέση κρατεί ένα κίτρινο αστέρι (ίσως δια το επαναστατικόν του θέματος, όμως στο νου δεν μπορεί παρά να έρχεται «καπάκι», που λεν οι νεότεροι, το κοινότατο σήμα της προσφιλεστάτης οργανώσεως «17 Νοέμβρη», ο εκτελεστής της οποίας τόσο πολύ «βασανίζεται» εις τα ελληνικά σωφρονιστικά καταστήματα, ο καημένος!)
Εννοείται ότι λείπει παντελώς το μπλε χρώμα ή το οποιοδήποτε κυανό, δηλαδή λείπει εντελώς το εθνικόν του θέματος! Αλλά βεβαίως, το «εθνικόν» λείπει και από οποιαδήποτε έκφανση, πολιτική κοινωνική κλπ του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ορθότατη η έλλειψις. Αφήστε δε που, εάν υπήρχε σημαιούλα με μπλε χρώμα, μπορεί και να την θεωρούσαν τα «παιδιά» ελληνική και να την έκαιγαν, ασκώντας φυσικά το «δημοκρατικόν» δικαίωμά τους, οπόταν διπλά ορθή η παράλειψις!!
Τι θέλει, επομένως, να «περάσει» στον απλό πολίτη της Ελλάδος ο νέος ΣΥΡΙΖΑ, διά του νεοπαγούς λογότυπου; Μα προφανώς ότι συνιστά ένα ολίγον κομμουνιστικόν, νέο μαρξιστικόν, νεοπαλαιοπασοκικόν και σταθερά επαναστατικόν και αντεθνικόν μόρφωμα, ούτως ειπείν ένα πιτα γύρο με απ όλα , να χορτάσει ο λαός!!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, αξίζει πιστεύω να παραθέσω στο σημείο αυτό , την ρήση του Ιάμβλιχου, που διασώζει ο Στοβαίος στον πρώτο τόμο του Ανθολογίου του: Εξ ίσου επικίνδυνο είναι να δώσεις μαχαίρι στον τρελό και Δύναμη στον κακό!!
Με την ευχή κι ελπίδα να επικρατήσει η απαραίτητη σωφροσύνη σε όλους μας, οψέποτε χρειασθεί, για άλλη μία φορά εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια καλή χρονιά

Με εκτίμηση

Υ.Γ.: τελικά, γράφοντας, σου ρχεται και η έμπνευση οπότε μάλλον ανακάλυψα την βαθιά ερμηνεία του μωβ χρώματος: το πένθος!! Ελπίζω όχι για την χώρα…..
Keywords
Τυχαία Θέματα